SCOALA COMERCIALA SI DE SERVICII BACAU
Programe certificate de MINISTERUL MUNCII FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE si
MINISTERUL EDUCATIEI CERCETARII TINERETULUI SI SPORTULUI
Despre SCS Bacau SCS Bacau Cursuri Acte necesare Oferta Pareri si opinii Contact SCS Bacau  

Cursuri Profesionale
Cursuri Gratuite Someri

Uniunea Europeana
 

Anunt achizitionare servicii de organizare eveniment conferinta de presa finala si reuniune pentru diseminarea rezultatelor proiectului


ANUNT PENTRU ACHIZITIONAREA DE SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENT CONFERINŢĂ DE PRESĂ FINALĂ ŞI REUNIUNE PENTRU DISEMINAREA REZULTATELOR PROIECTULUI,   COD CPV 79952000-2 

      Fundatia „Scoala Comerciala si de Servicii” Bacau - beneficiar al unui contract de finanţare nerambursabila din fonduri structurale, denumit în continuare achizitor, aduce la cunoştinţa publicului deschiderea procedurii de achiziţie de SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENT CONFERINŢĂ DE PRESĂ FINALĂ ŞI REUNIUNE PENTRU DISEMINAREA REZULTATELOR PROIECTULUI „Oportunităţi noi pentru integrarea pe piata muncii a şomerilor din judeţul Bacău” număr de identificare POSDRU/99/5.1/G/75611.

    Sursa de finantare: Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

     Specificaţii tehnice:  Achizitorul doreşte să achiziţioneze servicii de organizare eveniment conferinţă de presă finală şi reuniune pentru diseminarea rezultatelor proiectului „Oportunităţi noi pentru integrarea pe piata muncii a şomerilor din judeţul Bacău” număr de identificare POSDRU/99/5.1/G/75611. Serviciile ce urmeaza a fi achiziţionate constau în punerea la dispoziţia achizitorului a unei săli cu mese şi scaune cu capacitatea de minim 20 de persoane pentru organizarea unei conferinţe de presă şi a unei reuniuni pentru diseminarea rezultatului proiectului de către achizitor. Totodată prestatorul va asigura apă minerală, cafea, ceai, sucuri, produse de patiserie şi arahide pentru minim 20 de persoane şi va pune la dispoziţie în acea zi o persoana care să servească participanţii cu aceste produse. Data de desfasurare a evenimentelor se va stabili de comun acord cu prestatorul. Durata contractului va fi de la semnarea de către ambele părţi a acestuia şi până la data de 30.09.2012 inclusiv. Detalii suplimentare precum şi preţul estimat al serviciilor se găsesc în documentatia de atribuire.  
 
      Criteriu aplicat pentru stabilirea ofertei câştigătoare: preţul cel mai scăzut.
       
      Procedura aplicată: cercetare a pieţei - studiu de piaţă, conform Anexei nr.1 din Instrucţiunea POSDRU nr.26/2010. 

      Ofertantul trebuie să depună sau să trimită urmatoarele documente obligatorii:
- Certificatul de înmatriculare sau echivalent în copie;
- Oferta tehnică şi financiară pentru serviciile de organizare eveniment conferinţă de presă finală şi reuniune pentru diseminarea rezultatelor proiectului, în conformitate cu documentatia pentru ofertanti aferenta proiectului. 
     Documentaţia poate fi descărcată de pe pagina web www.scsbacau.ro sau poate fi obţinută de la sediul nostru indicat mai jos. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la nr. de telefon 0234/525445 sau trimite un e-mail la adresa scsbacau@yahoo.com.
    Oferta de tehnică şi financiară împreuna cu documentele solicitate pot fi trimise la sediul secundar al Fundatiei Scoala Comerciala si de Servicii Bacau, str. Mihai Eminescu nr. 25, cod postal 600258, până la data de 18.07.2012, ora 12:00. 

Data publicarii anuntului: 11.07.2012
 

 

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

 


„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”
SCOALA COMERCIALA SI DE SERVICII BACAU Web Design | Creare Site Web | Creare Magazin Online - IT eXclusiv