Curs Administrator Condominiu

BLOG

Curs Administrator Condominiu

Pentru ca stim ca asteptati cu interes deschiderea cursului de Administrator de condominiu , va anuntam cu regret ca pana la data de 18.04.2019, Proiectul Ordinului Ministerului Muncii privind redenumirea acestei ocupatii va ramane publicat pe site-ul Ministerul Muncii.

Detaliile de la oficiali le gasiti.

Cunoscand importanta cursului pentru desfasurarea activitatii de Administrator, urmarim si noi cu interes aparitia acestui ordin in forma finala pentru a putea demara in cel mai scurt timp procedura de autorizare si organizare a cursului.

Am asistat la o campanie de discreditare a școlii comerciale , de către alte entități.
Ii felicit pe cei care au verificat etapele acreditării , precum și motivele pentru care am întârziat cu Afișarea autorizație.
Rog persoanele care cred in alte informații sa verifice la AJPIS Judetului in care sa afla sau pe site ul oficial din România.
Momentan, exact cum scrie și colegul meu, suntem singurii din zona cu autorizație.
Va stam alături și mai departe!

3 comments

 1. Ardeleanu Liliana - 20 June 2019 15:59

  Buna ziua,
  Va rog sa mi comunicati care este perioada efectiva de desfasurare a cursului de administrator condominii de 3 luni pentru persoanele cu vechime in munca de administrator si cand este stabilit examenul.

  Reply
 2. popa - 1 August 2019 16:39

  anul acesta se mai fac cursuri pentru administrator bloc ?
  si cit costa .

  Reply
 3. Popa Daniela - 31 October 2019 9:49

  Buna ziua,
  Ma intereseaza cursul de administrator condomniu, dar nu stiu care este programul cursului: cate ore pe zi dureaza, daca este prezenta zilnica este obligatorie…
  Poate ma ajutati cu aceste detalii.
  Multumesc.

  Reply

Adauga un comentariu

?

Tarifele cursurilor noastre sunt imbatabile

deoarece nu percepem alte taxe : gen examinare sau acreditare. Toate aceste taxe sunt cuprinse în beneficiile oferite de către Școala Comercială clienților care aleg să lucreze cu noi.

Loading...