fbpx

Cursuri acreditate UE

Curs Acreditat Cosmetică – Tratamente

Curs Acreditat Cosmetică – Tratamente

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Curs cosmetică – 3 luni – Acreditat UE – Bacău

Descoperă secretele unui tratament facial sau corporal reușit și devino cosmeticiană de succes, având posibilitatea de a lucra de oriunde, inclusiv de la propriul tău salon – participând la cursul de cosmetică.

Timp de 3 luni, vei învăța de la un lector care lucrează în domeniu și are numeroase cliente fidele. De la tehnici care transformă orice sedință într-un moment de relaxare pentru cliente, vei învăța cele mai cerute tratamente cosmetice și vei obține, la final, certificat acreditat UE.

Înscrie-te și devino cosmetician de top! La finalul cursului, vei fi stăpână pe tehnicile necesare realizării procedurilor cosmetice de succes, asta însemnând că vei putea lucra chiar din a doua zi.

S-au declarat super mulțumite cele peste 250 de absolvente ale cursului de până acum. Cel mai mult le-a plăcut faptul că au exersat pe modele, că au avut mereu instrumentele necesare la îndemână și că lectorul le-a explicat îndeaproape cum se execută tehnicile care asigură un rezultat reușit și corect din punct de vedere igienic. Deoarece păstrăm legătura cu absolventele cursului, cele mai multe dintre ele ne-au spus că s-au angajat imediat la salon, ocupând funcția de cosmetician. Câteva dintre ele au progresat atât de mult încât au devenit lectori!

Găsești detalii și pe evenimentul de pe Facebook – Curs acreditat cosmeticăBacău.

Ce câștigi dacă participi la acest curs?

  • Vei obține diplomă acreditată UE și vei avea ocupația legală de cosmetician, reușind să lucrezi de oriunde vrei și transmițând încredere clientelor tale;
  • Descoperi 4 etape anterioare tratamentelor care asigură un rezultat de durată;
  • Faci practică pe modele umane cu produse de calitate înaltă într-o sală ca la salon, pentru a te putea acomoda pe viitor cu atmosfera;
  • Înveți 3 reguli de igienă necesare înaintea și după efectuarea procedurilor cosmetice pentru a asigura sănătatea clientelor tale;
  • Vei stăpâni 3 tipuri de tratamente cosmetice care se potrivesc oricărui ten și care oferă vizibil un aspect impecabil.

Ce pierzi dacă nu participi la acest curs?

  • Pierzi șansa de a învăța de la un lector cu experiență în domeniu care se ocupă îndeaproape de tine pentru ca tu să înțelegi;
  • Pierzi cursul cu cel mai bun preț și cu materiale, modele și produse disponibile pentru tine;
  • Pierzi cursul care te învață cele 5 greșeli frecvente din cosmetică și cum să le eviți.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere la Curs Cosmetica.

În medie, cursurile de cosmetică de acest nivel costă de la 1500 lei în sus. Pentru că vrem să fim accesibili pentru tine, poți plăți în 3 rate de câte 399 lei fiecare. Ai incluse toate instrumentele și produsele necesare, cât și modelele, pentru a învăța practic 90% și a rămâne cu informații utile care chiar te vor ajuta când vei începe să lucrezi.

Deoarece limităm numărul de cursante, lectorul observă îndeaproape progresul fiecăruia și este mereu acolo disponibil pentru a te îndruma.

Înscrie-te cu cel puțin 30 de zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 12%!

Sau te poți înscrie cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 7%.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere.

Sună acum la 0749 150 297 pentru alte detalii. Grăbește-te, au mai rămas doar 3 locuri!

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți detalii despre curs, alte cursuri asemănătoare și evenimente: Școala Comercială și de Servicii – Beauty Classes.

 

La finalul cursului, vei fi dobândit următoarele competențe profesionale:

  • executarea tratamentului cosmetic;
  • igienizarea locului de muncă.

Te-ar mai putea interesa următoarele cursuri de înfrumusețare:

Curs Cosmetică Epilare

Curs Masaj

-Curs Machiaj

Curs PlasmaPen

-Curs Pedichiură-Manichiură

Curs Extensii Fene Fir cu Fir 1D

Curs Extensii Gene 2D, 3D & more

Curs Microblading

Perfecționare Maseur – Masaj cu roci vulcanice

Curs Frizer

Curs Unghii Gel

Curs Extensii Păr

Le mulțumim pentru că ne-au ales tuturor absolvenților noștri din România: Bacău, Roman, Onești, Moinești, Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Bârlad, Vaslui, Suceava, Dorohoi, Botoșani, Adjud, Covasna, Focșani, Comănești, Brăila, Buzău, Galați!

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...