fbpx

Cursuri acreditate UE

Curs Brutar

Curs Brutar

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Cursul de Brutar – Descoperă Magia Brutăriei la Școala Comercială și de Servicii din Bacău!

Bine ai venit la cursul nostru de Brutar, locul unde pasiunea pentru brutărie se transformă în artă! La Școala Comercială și de Servicii, suntem dedicați să îți oferim o experiență unică în lumea brutăriei, astfel încât să poți deveni un brutar priceput și să îți construiești o carieră de succes în acest domeniu.

Ce ne deosebește:

 1. Experiență de Peste 10 Ani: Cu o experiență vastă în formarea profesioniștilor din industrie, știm cum să îți oferim cele mai bune cunoștințe și abilități pentru a-ți atinge obiectivele.
 2. Instruire Acreditată: Cursul nostru de Brutar este acreditat la nivel european, ceea ce înseamnă că vei primi o certificare recunoscută în întreaga Uniune Europeană, deschizându-ți ușile către oportunități internaționale.
 3. Tehnici Tradiționale și Moderne: Te vom învăța atât tehnici tradiționale de brutărie, precum și cele mai noi tendințe din industrie, astfel încât să poți să creezi produse de brutărie delicioase și inovatoare.
 4. Lectori Experimentați: Echipa noastră de lectori este formată din profesioniști cu o vastă experiență în arta brutăriei. Ei sunt aici pentru a-ți împărtăși secretele și cunoștințele lor, pentru a te ghida în această călătorie captivantă.

Ce înveți:

 • Pregătirea unei game variate de produse de brutărie, de la pâine proaspătă la delicii de patiserie.
 • Tehnici de amestecare și frământare pentru a obține rezultate perfecte.
 • Gestionarea practică și financiară a unei brutării, pentru a avea succes în afacerea ta.
 • Cum să creezi produse de calitate superioară și să impresionezi clienții cu gusturi rafinate.

Cum te poți înscrie:

Pentru a te înscrie la cursul nostru de Brutar, completează cererea de înscriere de pe site-ul nostru sau contactează-ne pentru mai multe detalii la 0749150297.

Preț rată: 480 lei

Beneficii suplimentare:

 • Înscrie-te cu cel puțin 30 de zile înainte de începerea cursului și beneficiezi de o reducere de 12%!
 • Te poți înscrie și cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului și beneficiezi de o reducere de 7%.

La finalul cursului nostru de Brutar, vei fi pregătit să intri în lumea brutăriei cu încredere și să creezi produse deosebite. Sună la 0749150297 dacă ai întrebări sau accesează Pagina noastră de Facebook pentru mai multe informații. Alătură-te nouă și începe-ți călătoria în arta brutăriei astăzi!

Ce câștigi dacă participi la acest curs:

 1. Abilități de Brutărie: Dezvolți abilitățile de a crea o varietate de produse de brutărie, de la pâine proaspătă la patiserie delicioasă.
 2. Tehnici Tradiționale și Moderne: Înveți atât tehnici tradiționale de brutărie, cât și cele mai noi tendințe și strategii avansate pentru prepararea produselor de brutărie.
 3. Abilități de Gestionare: Înveți să gestionezi eficient o brutărie, inclusiv aspectele practice și financiare.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la acest curs:

 1. Pierzi oportunitatea de a învăța tehnici și strategii avansate de preparare a produselor de brutărie, ceea ce îți poate reduce șansele de a obține un loc de muncă sau de a avansa în industria brutăriei.
 2. Pierzi oportunitatea de a cunoaște cele mai noi tendințe și cerințe ale pieței de produse de brutărie, ceea ce îți poate reduce șansele de a fi competitiv și de a satisface așteptările clienților.

Participarea la acest curs îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de brutar și de a cunoaște cele mai bune practici din industrie, ceea ce te poate ajuta să fii un brutar mai competent și mai apreciat de către clienți și colegi.

Competențe dobândite:

 • Aplicarea normelor igienico-sanitare și siguranța alimentelor.
 • Aplicarea noțiunilor de bază despre organizarea activității în brutărie.
 • Pregătirea produselor de brutărie specifice.
 • Servirea produselor de brutărie, preparatelor și a altor produse.
[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...