Curs Bucatar

Curs Bucatar

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Curs in Oferta 12% reducere!! Pentru inscrierile achitate! Suna pentru detaliile ofertei 0749 150297.

Sigur – mereu se vor angaja Bucătari!
Vrei să devii un Bucatar căutat, primul pas este cursul (de la Scoala Comercială), pentru că :

– te invătăm –  in primul rând – organizarea eficienta la locul de muncă.
– să te intelegi perfect cu echipa , lucrul in echipă si  comunicarea eficienta cu colegii.
Este evident ca vei face toate categoriile de mâncăruri, dar un plus inveti

cum să supervizezi si să controlezi activitatea dintr-o bucatarie ( în eventualitatea în care îti deschizi afacerea ta).
Dacă ai să lipsesti de la acest curs n-ai să aflii cateva metode eficiente de realizare a aprovizionarii si documentelor specifice.

Verifica si pe Facebook – curs Bucatar – alte informatii.

Completeaza acum Cererea de inscriere, la o rata de doar 210 lei lunar!!! 

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Daca esti pregatit sa incepi un drum de exceptie, completeaza cererea de inscriere acum!

Studii necesare: invatamant minim obligatoriu.

Ne vedem la ore după-amiază, de 2 ori/săptămână.

Se acceptă și practică la locul de muncă

Poti plati taxa in 4 rate de 210 lei.

Certificat de CALIFICARE în 5 luni.

Examen Teoretic Grila

Examen Practic – realizarea unui preparat

Bonus – Sanse de angajare – te recomandam partenerilor nostrii si facem scrisori de recomandare pentru angajare.

Poti să te angajezi în stăinătate, apostiland diploma prin ( si nu numai ) partenerii.

 

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

De CALIFICARE, Esti calificat in meseria de BUCĂTAR si detii urmatoarele cunostinte:

1.Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii  secţiei
2. Desfăşurarea lucrului în echipă.
3. Realizarea comunicării interactive la locul de muncă.
4. Realizarea aprovizionării cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă funcţie de sortimentul stabilit.
5. Prepararea fondurilor glace.
6. Realizarea sosurilor.
7. Realizarea aluaturilor de bază.
8. Pregătirea gustărilor calde şi reci.
9. Pregătirea preparatelor lichide (supe, ciorbe, creme, consomme-uri ).
10.Pregătirea antreurilor calde şi reci.
11.Pregătirea mâncărurilor din legume, orez, ouă, paste făinoase.
12.Pregătirea mâncărurilor din carne de pui, porc, vită, miel, oaie, vânat.
13.Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare.
14.Pregătirea fripturilor.
15.Realizarea salatelor.
16.Prepararea dulciurilor ( deserturilor ).
17. Întocmirea documentelor specifice.
18.Realizarea acţiunilor de supervizare şi control.
19.Asigurarea condiţiilor igienico – sanitare.
20. Prevenirea poluării mediului.

Castiga sansa la educatie
?
Loading...