Curs Grafician Calculator Gratuit

Curs Grafician Calculator Gratuit

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Școala Comercială și de Servicii Bacău dorește să vină  în sprijinul companiilor și firmelor care doresc să își specializeze sau să formeze profesional  angajații printr-un Curs Grafician Calculator Gratuit.

Conform Art.194 alin.1 din Codul Muncii, angajatorii au obligația de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toți salariații, după cum urmează:

a) cel puțin o dată la 2 ani, dacă au cel puțin 21 de salariați;

b) cel puțin o dată la 3 ani, dacă au sub 21 de salariați.

În cadrul cursului, vei beneficia de experiența noastră în instruirea și pregătirea cursanților din mediul corporate provine din realizarea cu succes a nenumăratelor traininguri și team buildinguri, pe care le-am efectuat pentru clienți care au fost extrem încântați  și mulțumiți de rezultatele obținute precum BRD Group, Tuborg sau Carrefour România.

La acest Curs Grafician Calculator Gratuit angajatul sau angajații dumneavoastră vor învăța cum să lucreze eficient în Corel Draw și în Adobe Photoshop.

Durata cursului este de aproximativ 4 weekend-uri, timp în care cursanții vor parcurge toate informațiile și vor putea crea toate materialele folosite frecvent în industrie pe baza propriilor idei și vor înțelege cum funcționează programele propuse.

În ADOBE PHOTOSHOP, cursanții vor lucra real, cu toate opțiunile și având posibilitatea să controleze fiecare detaliu. Vor învăța să modifice fotografiile folosite cu opțiunile programului, vor putea suprapune părți din fotografii, vor putea crea obiecte noi, vor putea decupa porțiuni din fotografii și să le insereze în contexte noi. Toate elementele menționate anterior, îi vor ajuta pe cursanți să creeze de la fotografii de prezentare în mediul online până la bunuri pentru tipar. 

În COREL DRAW, cursanții vor avea ocazia să compună elemente complexe doar prin linii și elemente grafice, fără poze. La final, cu un simplu click le vor putea printa și modifica pentru mediul online. 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman
prin proiect : MICCA – Măsuri integrate de creștere a calificării angajaților ID 135102

 

 

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Sunați acum la 0749 150 297 pentru detalii și completați cererea de înscriere!

Puteți urmări evenimentul și pe pagina noastră de Facebook.

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Pentru mai multe cursuri, traininguri sau team building-uri pentru firma sau compania dumneavoastră vizitați

https://scsbacau.ro/service-category/construieste-ti-carierea-si-viitorul-tau-va-stralucii/  și

https://scsbacau.ro/service-category/cursuri-persoane-juridice/  

Castiga sansa la educatie
?

Tarifele cursurilor noastre sunt imbatabile

deoarece nu percepem alte taxe : gen examinare sau acreditare. Toate aceste taxe sunt cuprinse în beneficiile oferite de către Școala Comercială clienților care aleg să lucreze cu noi.

Loading...