Curs Ospatar

Curs Ospatar

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Meseria de ospătar este, conform studiilor,este  una dintre cele mai frumoase meserii din domeniul alimentaţiei publice.

Este o meserie plină de satisfacţii financiare şi profesionale şi care vă poate pune in contact cu foarte mulţi oameni.

Ospatarul trebuie sa fie un bun cunoscator al tuturor preparatelor culinare, inclusiv de cofetarie-patiserie, al bauturilor de orice fel, sa aiba deprinderi temeinice de tehnica servirii, sa cunoasca regulile de protocol si sa-si însuseasca expresiile uzuale si în limbile de circulatie internationala. Îndemânarea ospatarului consta în rapiditate, spirit de observatie, atentie distributiva si atitudine corespunzatoare fata de consumatori.

Munca ospatarului completeaza straduinta bucatarului si pe cea a cofetarului sau patiserului “printr-o servire corespunzatoare oferita clientilor“. De calitatea muncii lui depinde în mare masura bunul renume al restaurant.

Daca simti ca poti ajunge un ospatar “complet” aminteste-ti ca mereu este loc pe piata muncii in tara si in strainatate.

Verifica pe Facebook – curs Ospatar alte detalii.

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Durata cursului este de 4,5 luni.

Desfasurarea cursului: teorie si practica, intalniri de la ora 16:30, de 2-3 ori / saptamana – la Scoala Comerciala.

Taxa cursului se achita in rate lunare de 200 lei, timp de 4 luni.

La final participantii vor fi calificati in Meseria de Ospatar cu diploma eliberata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Te poti inscrie completand cererea si locul este al tau.

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

La finalul cursului vei dobândi urmatoarele compentente fundamentale:

  • Comunicare si numeratie;
  • Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei;
  • Asigurarea calitatii;
  • Dezvoltare personala;
  • Igiena si securitatea muncii;
  • Lucrul in echipa;
  • Organizarea unitatilor de alimentatie si de hotelarie;
  • Promovarea produselor si serviciilor;
  • Evidenta operativa;
  • Servirea preparatelor;
  • Servirea bauturilor;
  • Alcatuirea meniurilor si servirea preparatelor si bauturilor;
  • Decorarea salii de servire.
Castiga sansa la educatie
?
Loading...