fbpx

Cursuri acreditate UE

Curs Unghii Perfecționare┃Royal Nails Mastery

Curs Unghii Perfecționare┃Royal Nails Mastery

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Cu drag îți prezentăm Royal Nails Mastery. Este o oază a perfecționării și creativității în domeniul manichiurii. Aici te așteaptă un curs avansat. Vei avea ocazia să-ți exersezi abilitățile și să-ți dezvolți pasiunea pentru arta unghiilor.

În ce constă cursul nostru?

Royal Nails Mastery este mai mult decât un simplu curs de manichiură! În primul rând este o experiență intensivă și transformațională. În al doilea rând este dedicată celor care își doresc să atingă un nivel superior de îndemânare și creativitate în acest domeniu. De altfel, aici, nu ne concentrăm pe teoria elementară despre unghii sau cuticule. Ne dedicăm exclusiv tehnicii și designului avansat pentru unghii.

Detalii esențiale:

 • Durată: Cursul are o durată de 4 zile intensive. De asemenea, fiecare zi este dedicată unei forme specifice de unghii și unui anumit design pentru perfecționarea acestora.
 • Structură zilnică:
  • Ziua 1: Oval Slim – Vei învăța și aplica tehnici specifice pentru obținerea formei ovale subțiri. În plus, vei învăța și designuri minimaliste sau elegante potrivite acestei forme.
  • Ziua 2: Migdală de Salon – Vei explora tehnici avansate pentru realizarea formei de migdală. În plus, vei învăța și diverse designuri care îmbină eleganța și stilul.
  • Ziua 3: Pătrat Soft – Vei învăța să obții forma pătrată și să aplici designuri sofisticate și moderne.
  • Ziua 4: Pătrat Arcuit – Vei descoperi tehnici pentru obținerea formei pătrate cu colțuri arcuite. În același timp vei învăța și designuri dramatice și expresive.

Tehnici și Design-uri pentru perfecționarea unghiilor:

În fiecare zi de curs, vei fi îndrumată de către experți în domeniul manichiurii. Ei îți vor oferi sfaturi și trucuri pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a crea designuri impecabile.

Totuși vei explora o gamă variată de tehnici și stiluri. Vei învăța despre aplicarea corectă a ojei sub eponichium, design minimalist, french de suprafață, french de interior și baby boomer.

 • Grupe: Pentru o atenție suplimentară și o instruire de calitate în cadrul curs unghii perfectionare, avem un număr limitat de 5 cursante per grupă.
 • Materiale asigurate: Toate materialele necesare vor fi puse la dispoziția cursanților de către școala noastră pe durata curs unghii perfectionare.
 • Preț și plată: Deoarece costul total al curs de perfectionare unghii este de 1500 lei, acesta se achită în 2 rate egale a câte 750 lei fiecare.

Beneficii ale participării la curs de perfectionare unghii:

 • Perfecționarea abilităților în tehnici avansate de manichiură.
 • Diplomă de participare
 • Acces la resurse și suport continuu din partea echipei noastre de experți.

Contact:

Pentru a vă înscrie și a afla data de începere a următorului curs, urmăriți evenimentul de pe pagina noastră de Facebook

Pentru detalii suplimentare sau înscrieri despre curs de perfectionare unghii, sunați sau contactați-ne pe WhatsApp la numărul +40 759 555 436. 

Completați Formularul de Înscriere pentru a participa la curs!

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...