fbpx

Cursuri acreditate UE

Deep Shot cu Dr. Radu Pitulea

Deep Shot cu Dr. Radu Pitulea

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Workshop-ul “Deep Shot” reprezintă o oportunitate deosebită pentru a-ți dezvolta abilitățile în domeniul frumuseții faciale și de a învăța tehnici avansate. Cu durata de o zi, acest curs îți oferă posibilitatea de a exersa proceduri de înfrumusețare la nivel profesional.

Ce înveți în cadrul Workshop-ului Deep Shot:

 • Deep Shot: Această procedură specială se concentrează pe îmbunătățirea aspectului pielii și conturarea formei feței. Înveți:
  • Pregătirea pielii pentru procedură
  • Procedura de stimulare a colagenului și elastinei
  • Tehnici avansate de injectare a substanțelor pentru un aspect mai tânăr și proaspăt
  • Cum să adaptezi procedura la diferite tipuri de ten
  • Măsuri post-tratament pentru menținerea aspectului proaspăt al pielii
 • Preț: Costul pentru acest curs este de 1520 de lei, cu opțiunea de a plăti în două rate a câte 760 de lei fiecare.
 • Durata Cursului: Workshop-ul se desfășoară pe parcursul unei zile, oferindu-ți o experiență intensivă de învățare.
 • Diploma de Participare: La finalul cursului Deep Shot, primești o diplomă de participare care atestă abilitățile dobândite în cadrul acestui curs specializat.

Participarea la workshop-ul Deep Shot îți deschide oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile profesionale în domeniul frumuseții și de a învăța tehnici avansate pentru îmbunătățirea aspectului feței și a pielii. Cu facilități de plată convenabile și o diplomă de participare recunoscută, cursul îți poate deschide noi orizonturi în cariera ta.

Cursul Deep Shot îl are ca lector pe doctorul Radu Pitulea, un specialist desăvârșit în domeniul procedurilor de înfrumusețare facială. Cu expertiza sa vastă și dedicarea pentru rezultate de înaltă calitate, doctorul Pitulea aduce o perspectivă și un nivel de cunoștințe inestimabil cursului, asigurându-se astfel că participanții vor dobândi abilități de înaltă calitate și cunoștințe de la unul dintre cei mai respectați profesioniști din domeniu.

Ce câștigi dacă participi la acest curs?

 1. Dezvoltarea Abilităților și Cunoștințelor: Participarea la un curs îți permite să înveți și să dezvolți abilități noi într-un domeniu specific, ceea ce îți poate îmbunătăți calificările și competențele profesionale.
 2. Certificare și Credibilitate: Absolvirea unui curs poate aduce o certificare recunoscută, care poate spori credibilitatea ta în domeniul respectiv și te poate face mai atractiv pentru potențialii angajatori sau clienți.
 3. Creșterea veniturilor

 

Ce pierzi dacă nu participi la acest curs?

 1. Oportunități de Avansare: Cursul îți aduce noi abilități și cunoștințe care pot contribui la creșterea ta în carieră. Neparticiparea la curs ar putea însemna că pierzi oportunități de avansare în cariera ta.
 2. Dezvoltare Profesională: Cursurile oferă oportunitatea de a dezvolta competențe noi și de a rămâne actualizat cu ultimele tendințe în domeniul tău. Neparticiparea ar putea duce la stagnare în dezvoltarea ta profesională.
 3. Diferența Competitivă: Într-un mediu profesional competitiv, absolvirea de cursuri relevante poate face diferența între tine și alți candidați atunci când aplici pentru poziții sau proiecte. Neparticiparea la cursuri ar putea să te lase în urmă în acest sens.
[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...