fbpx

Cursuri acreditate UE

Giveaway Roman

Giveaway Roman

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
🎯 Vrei un curs GRATUIT? Intră în promoție!
1 – Like paginii – Școala Comercială – Roman.👍
2 – Share EVENIMENTULUI care  cuprindă cursul dorit din Roman.
 
! ATENȚIE ! – se câștigă te un tip de curs – adică 9 premii sunt puse în joc ‼
 
🎖🏆 Până pe 31 mai 2022 te înscrii, apoi anunțăm data extragerii !
Detalii despre regulament pe site-ul nostru.
Cursuri acreditate , de calitate , care îți deschid un drum nou în carieră.
Sună acum la 0749 150 297.
#cursmachiaj #cursunghiigel #cursmicroblading #cursgene #curscofetarpatiser #cursinspectorresurseumane #cursstivuitorist #cursreceptioner #cursmasaj

Toate persoanele cu varsta de peste 16 ani, care pot participa la cursurile detaliate in sectiunea evenimente a paginii de Facebook Scoala Comerciala Roman, sau valabile pe website-ul www.scsbacau.ro, sectiunea cursuri Roman, pot sa se inscrie in campania Giveaway Roman. Pentru a te inscrie in campanie, este necesar sa realizezi doua actiuni pe Facebook, de pe un cont valabil, personal si public. 

1- sa dai like paginii Scoala Comerciala Roman

2- sa dai share evenimentului care cuprinde cursul pe care vrei sa il castigi.

Inscrierea in campanie nu garanteaza pastrarea locului la curs in cazul in care nu sunteti castigator. Asigurarea locului se face prin completarea cererii de inscriere, iar ulterior in cazul in care sunteti desemnat castigator, veti primi toate sumele inapoi. 

 

Campania incepe din 1 iunie 2021. Perioada desfasurarii se poate prelungi la initiativa organizatorului. Tragerea la sorti va fi anuntata pe pagina oficiala Scoala Comerciala Roman si va avea loc in ziua de 31 a unei luni anuntate in prealabil, care se poate schimba. Conditia este ca fiecare eveniment curs sa intruneasca pana la data respectiva un numar de minim 30 de inscrieri valide. In cazul in care nu se intruneste aceasta cifra, organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada de desfasurare a campaniei si de a schimba data extragerii la sorti. Extragerea se face din inscrisii care de la 1 iunie pana la momentul extragerii au dat like paginii si au distribuit evenimentul. O persoana poate participa la toate evenimentele disponibile pe pagina Scoala Comerciala Roman. O persoana se adauga o singura data in programul de tragere de sorti, chiar daca acea persoana a dat mai multe distribuiri aceluiasi eveniment.
Campania giveaway nu este transmisibilă . Inscrisii fiecăruia dintre cele patru cursuri pot participa doar în nume propriu și personal la acest concurs.
Ulterior castigarii locului gratuit la curs, fiecare persoana trebuie sa urmeze procedura standard de inscriere in cazul in care nu era inscrisa.

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...