fbpx

Cursuri acreditate UE

Best Nail Workshop – Marble & Ice Ballerina

Best Nail Workshop – Marble & Ice Ballerina

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Best Nail Workshop Marble&Ice Ballerina – Bacău

Simți poți te impui pe piața de unghii cu gel?

Învață chiar acum realizezi la perfecție balerina (în top 3 forme cerute de către cliente) ȘI două efecte extrem de populare – Marble & Ice. Fidelizeazăți clientela! CLICK aici pentru ROMAN.

Într-o zi intensivă de Workshop Marble&Ice Ballerina, vei urmări demonstrația Liviei Vitelariu cu explicații pas cu pas – 3 tehnici. Vei realiza și tu același tip de manichiură cu gel pe modele, ghidată de către Livia pentru a desăvârși tehnicile. Apoi ești gata oferi noi modele de unghii clientelor tale!

Cele aproximativ 50 de absolvente care au urmat seminarele noastre au dat nota 10 seminarelor și explicațiilor lectorului! Ne-au spus cel mai mult le-a plăcut faptul , în timpul practicii, lectorul le-a ghidat și în funcție de patul unghial al clientei. Astfel, au înțeles cum abordeze diferite tipuri de unghii pentru rezultatul dorit.

Găsești detalii și pe Facebook – Best Nail Workshop – Marble & Ice Ballerina.

Ce câștigi dacă participi la acest seminar?
1. Înveți 2 tehnici pentru efectele Marble & Ice, oferindu-le clientelor tale noi tipuri de manichiuri și fidelizându-le;
2. Înveți 3 trucuri pentru o formă corectă de balerină, având șansa de a-ți mări prețurile datorită perfecționării tale în domeniu;
3. BONUS! 2 metode eficiente de decupare a șablonului.
Ce pierzi dacă nu participi la seminar?
1. Pierzi descoperirea celor 5 greșeli frecvente în construirea formei balerină și cum le eviți;
2. Pierzi șansa de a te specializa în domeniul unghiilor cu gel și de a deveni tot mai cunoscută printre cliente – atrăgând astfel noi cliente; 3. Pierzi cel mai nou seminar la super preț în care ești îndrumat pas cu pas pentru a stăpâni tehnicile până la final.

Seminarele de nivelul acesta pornesc de la 500 lei în susÎnsă noi te învățăm 3 tehnici în aceeași zi pentru ca tu  le poți îmbina și înțelege cât mai eficient. În plus, nu doar  urmăreșți demonstrația lectorului, dar exersezi chiar tu pe modele și ai toată atenția lectorului. Poți achita seminarul în 2 rate egale de 225 lei fiecare. Asta înseamnă  în maxim 4 zile de lucru îți vei recupera investiția ȘI vei fi rămas cu tehnici noi învățate.  

Consumabilele și lămpile UV sunt puse la dispoziție de către noi. Știm  teai obișnuit  lucrezi cu o pensulă și cu instrumente metalice anume, așa  adu-le la curs și hai  înveți cu adevăratCheamăți cea mai bună prietenă și oferă-i o manichiură cu gel WOW. 

La final, obții diplomă de participare și ți gata  oferi noi tipuri de unghii cu gel clientelor tale, adăugând astfel un tarif profitabil ție. Pentru a ne asigura  fiecare cursantă primește atenția și ghidarea necesară din partea lectorului, limităm locurile.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere. 

Sună acum la 0749 150 297 pentru alte detalii. Atențiedeja 2 locuri sunt ocupate!

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți detalii despre curs, alte cursuri asemănătoare și evenimente: Școala Comercială și de Servicii – Beauty Classes.

OFERTA – Avem pentru tine reduceri și promoții speciale dacă te înscrii chiar în momentul acesta.

În cazul in care ești din altă localitate îți putem oferi o reducere de cazare în oraș pentru a putea veni cu regularitate la cursuri cu scopul de a absolvi. Politica de discounturi este valabilă cu excepția seminariilor.

Pentru a păstra locul este necesar să completezi cererea de înscriere de pe site-ul nostru scsbacau.ro. Sună acum pentru detalii la 0749 150 297 și accesează website-ul nostru scsbacau.ro pentru mai multe informații și înscriere la cursuri.

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...