fbpx

Cursuri acreditate UE

Masaj cu roci vulcanice- Workshop Bacău

Masaj cu roci vulcanice- Workshop Bacău

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Masaj cu roci vulcanice – Workshop Bacău

Într-o zi intensivă, învață să realizezi unul dintre cele mai solicitate tipuri de masaj de către clienți în 2022 – masajul cu roci vulcanice – o formă autentică de relaxare și vindecare. Oferă-le clienților tăi un nou motiv în plus să apeleze la tine!

Soluția este simplă, exact cum Miruna (lectorul nostru) a folosit această strategie, vei învăța și tu și vei avea succes. Înveți teoretic, vezi practic cum se efectuează, pui tu în practică și apoi îți aduni clienții.

Vei începe seminarul la ora 10:00 cu noțiuni teoretice legate de masajul cu roci vulcanice- teoria stă la baza unei execuții cu efect, pentru că așa înveți cui, când și mai ales ce să le explici clienților tăi. Vei învăța de la lector Apostu Maria-Miruna, care vine cu o experiență vastă în domeniu și care îți va dezvălui toate informațiile fundamentale, dar și tehnici și trucuri învățate de-a lungul profesării în domeniu, într-o modalitate încât să poți practica imediat.

Vei urmări demonstrația realizată de lector însoțită de explicații, după care vei face practică chiar tu pentru a deprinde cât mai bine procedura! Fii fară griji, cât timp vei aplica tu, lectorul va fi lângă tine la orice pas și îți va răspunde la toate întrebările. Te va ghida în modalitățile de interacțiune cu clientul, modalități de identificare a tehncii perfecte pentru client și tehnica în sine aplicată după necesitatea clientului. La finalul zilei, te vei simți pregătit și în plus, pentru a arată ce ai învățat, obții diplomă de participare semnată de lector. Ești gata să-ți crești profiturile după acest Workshop Masaj cu roci vulcanice – Bacău.

Ca și un prim tip: adresează-te clienților tăi care au afecțiuni iremediabile cu dureri, care suferă de probleme cu somnul, care au o perioadă agitată a vieții, care își doresc o noua stare de bine – învățând masajul cu roci vulcanice, le poți promite ameliorarea și chiar vindecarea.

Știm că te frământă întrebarea – eu voi învăța? Voi reuși? Ei bine, cei aproximativ 100 de absolvenți ai cursurilor de masaj de până acum au fost foarte mulțumiți de noțiunile primite și învățate de la lector, mulți au plecat pe acest drum și au succes. O mare parte din ei profesează ca maseuri sau și-au deschis chiar ei propriul cabinet, spunandu-ne că au învățat informații utile și pe care le folosesc în fiecare zi de lucru. La fel ca și ei, vei ține legătura cu lectorul intrând în grupuri dedicate special absolvenților noștri. Aici, și tu, și ei au sprijinul lectorului, chiar și după finalizare.

Care sunt motivele pentru care ar trebui să alegi acest workshop?

-Înveți pe etape – 3 etape ale realizării unui masaj cu roci vulcanice cu adevărat relaxant pentru clienți, având șansa de a-i fideliza – dar și vindecător pentru clienții cu probleme iremediabile care se află în dureri

-Ai 3 bonusuri incluse gratuit în workshop:

  • descoperirea chakrelor,
  • terapia prin culori
  • și meloterapie – tehnici noi care stârnesc interesul potențialilor clienți, pe care le vei aplica în timpul practicii, deci le vei stăpâni și le vei promova

-Prețul este imbatabil și all inclusive – fară alte costuri

-Înveți cele 4 tipologii de persoane deschise în a încerca acest tip de masaj și cărora li se potrivesc efectele

-Previi întâmplările neplăcute învățând în curs căror persoane le este contraindicat

Ce pierzi dacă nu participi?

-Pierzi șansa ca în 2-3 ședințe să-ți scoți investiția în curs, iar din restul ședințelor un profit consistent

-Pierzi șansa de a progresa și de a deveni cunoscut în domeniu

-Pierzi șansa de a afla răspunsul lectorului cu experiență la toate întrebările tale legate de acest tip de masaj și nu numai

-Pierzi șansa de a prinde dintr-o experiență vastă în domeniu, modalități de a atrage și de a fideliza clientela

 

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere.

Deoarece Miruna știe ce înseamnă începutul în carieră, știe greutățile și problemele cursanților, ne-am gândit ca acest seminar să fie un bonus adresat celor din breaslă care vor să progreseze, care vor să ducă masajul la nivel de artă și medicină.

Dacă o ședință de masaj cu pietre vulcanice are un preț care variază între 150 lei și 250 lei/ședință, înseamnă că urmând acest seminar ai nevoie doar de 2 ședințe să-ți recuperezi costul cursului.

În plus, acest gen de seminarii, predate de lectori cu experiența Mirunei au preț dublu pe piață. Noi am pregătit cursul cu 245 lei rata și la distanță de aproximativ 3 săptămâni plătești încă o rată de 245 lei, la care poți prinde reduceri și promoții.

Iar dacă până acum ai crezut că e preț bun, ne-am gândit să introducem în curs încă 3 tehnici pentru care poți tarifa clienții tăi: descoperirea chakrelor, terapia prin culori și meloterapia Ce zici, poți folosi cele 3 BONUSURI?

Te așteaptă o zi plină de învățare care poate schimba parcursul carierei tale – de la progresarea în domeniu și oferirea unui nou serviciu, până la fidelizarea clienților și la atragerea altora noi. Garantat lector Miruna îți va raspunde la întrebări pe viitor, atunci când crezi că ești nesigur.

Nu doar că urmărești demonstrația lectorului, dar practici și tu acest masaj pentru a învăța cu adevărat! Înscrie-te cu cel puțin 30 de zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 12%!

Sau te poți înscrie cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 7%. Sună acum la 0749 150 297 și rezervă-ți locul.

Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți detalii despre curs, despre alte cursuri asemănătoare și evenimente: Școala Comercială și de Servicii – Beauty Classes.

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...