fbpx

Cursuri acreditate UE

Glam Look Workshop

Glam Look Workshop

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Machiajele tale – machiaje de revistă!

Învață într-o zi intensivă să realizezi un machiaj foarte râvnit printre cliente – Glam Look. Alexandra Flămînzeanu – Make-up artistul din spatele celebrităților precum Xonia, Roxana Vancea și multe altele îți răspunde la toate întrebările despre trend, look, style 2022. 

Ce vă propune Alexandra Flămînzeanuu într-o zi intensivă de curs:

 • 9:00 – 10:00 – o super sesiune de întrebări și răspunsuri cu Alexandra Flămînzeanu (discutăm de la probleme pe care le întâmpinați în machiaj, până la tehnici de succes în comunicarea cu clienții, precum și elemente de fidelizare și promovare)
 • 10:00 – 11:30 – Alexandra face o demonstrație Glam Look step by step, cu explicații & trucuri (Pregătirea tenului, alegerea produselor specifice, machiaj ultrarezistent în texturi cremoase cu finish luminos, obținerea buzelor cu volum în formă rusească, corectarea formei ochilor descendenți, a tenului problematic, a buzelor asimetrice, a pomeților descendenți și multe altele)
 • 11:30 – 12:30 – luăm o scurtă pauză împreună
 • 12:30 – 15:30 – faceți practică pe model uman, iar Alexandra vă răspunde la întrebări și vă ghidează

Din acest motiv – limităm locurile – așa că grăbește-te să prinzi locul tău cu un singur apel telefonic – 0749 150 297.

Descoperă o abordare modernă a machiajului și atrage-ți și tu clientele învățând să le machiezi ca pe celebrități – visul oricărei cliente fiind să fie superstar pentru 1 zi. Alexandra abia așteaptă să vă cunoască și să vă împărtășească trucurile pentru un machiaj reușit – descoperite de-a lungul experienței ei.

Ce câștigi dacă participi la acest curs?

 • Înveți tehnicile de machiaj care au consacrat-o pe Alexandra și primești sfaturi de la un make-up artist de top
 • Glam Look – 4 metode prin care îl poți aplica oricărei fizionomii – așa clientele te vor recomanda
 • Înveți conturing la un nou nivel – cel de revistă, cel visat de către cliente
 • Înveți 2 metode pentru obținerea efectului – BUZE RUSEȘTI adaptate fizionomiei
 • Înveți cele 3 etape din timpul aplicării care conferă rezistență machiajului.

Ce pierzi dacă nu participi la curs?

 • Pierzi șansa de a progresa în carieră și de a învăța de la Alexandra Flămînzeanu – pro make-up artist care a machiat numeroase celebrități
 • Pierzi cursul în care afli cele 4 greșeli frecvente care duc la un aspect ,,cakey’’ și care scad rezistența machiajului
 • 2 trucuri în comunicarea cu clienta care garantează fidelizare
 • 5 tips and tricks de promovare ca make-up artist
 • Pierzi diploma de participare cu semnătura lectorului de top.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere.

Ai absolut totul inclus la un super preț – doar 526 lei. 1 zi intensivă care îți poate schimba traiectoria carierei, care îți poate aduce acel “boom” mult dorit.

Nu rata cel mai bun preț și cel mai nou wokshop din Bacău – la Școala Comercială! Profită de oferta de PREBOOKING – doar până pe 10 martie – 463 lei. Îți recuperezi investiția după doar 2-3 cliente , dar rămâi cu noțiuni noi, știi cum să avantajezi trăsăturile clientelor tale și primești sfaturi nu doar de make-up, dar și de carieră de la un pro make-up artist.

Grăbește-te, deja am ocupat 3 locuri.

În cazul in care ești din altă localitate îți putem oferi o reducere de cazare în oraș pentru a putea participa la cel mai nou workshop!

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți detalii despre workshop, despre alte cursuri asemănătoare și evenimente: Școala Comercială și de Servicii – Beauty Classes.

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...