fbpx

Cursuri acreditate UE

Workshop The Slim – Bacău

Workshop The Slim – Bacău

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Workshop The Slim – Bacău – Tehnică și Naturalețe într-un curs desăvârșit!

Unghii cu gel de top – pentru clientele tale!  Învață tehnica în trend în 2022 – Slim.

În 2 zile intensive, vei învăța de la zero să realizezi tehnica Slim prin practică. Nail Artist OANA PLEȘU vine la Bacău să împărtășească cu tine trenduri 2022 în arta unghiilor cu gel, trucuri, cum să atragi clientela potrivită și multe altele.

Fă-te remarcată prin realizarea manichiurii calitative și în trend. Atrage noi cliente prin adăugarea tehnicii Slim la portofoliul tău (foarte populară și încă neefectuată de toate tehnicienele de unghii), prin perfecționarea Babyboomer-ului și descoperirea trucurilor de finisare care fac diferența. Devino alegerea de încredere a clientelor tale!

Cum? În 2 zile.

1 – Descoperi noțiunile teoretice: deprinzi baza și te pregătești de practică.

2 – Urmărești demonstrația explicativă a lectorului pentru a înțelege cum se realizează tehnica Slim.

3 – Practici chiar TU pe model uman arhitectura Slim și tehnicile noi învățate, iar lectorul te sfătuiește și îți răspunde la toate întrebările.

4 – Obții diploma de participare cu semnătura lectorului și ești gata să oferi un nou serviciu ,,magnet’’ clientelor tale.

 

Ce câștigi dacă participi la acest curs? 

  • Înveți arhitectura Slim în 5 etape cu 3 forme adecvate și îți surprinzi clientele cu una dintre cele mai populare tehnici în 2022
  • Descoperi cei 3 pași pentru o stilizare impecabilă a cuticulei
  • Afli care sunt cele 5 greșeli frecvente în realizarea manichiurii Slim și înveți să le eviți pentru un rezultat de excepție
  • Faci practică pe model uman pentru a învăța cu adevărat 100%

 

Ce pierzi dacă nu participi la curs? 

  • Pierzi cursul la un super preț cu totul inclus la care înveți cea mai nouă tehnică – Slim
  • Pierzi șansa de a învăța cele 4 etape ale pilirii pentru unghii estetic finisate
  • Pierzi cursul în care îți perfecționezi și tehnica Babyboomer
  • Pierzi noțiunile de stilizare corectă a faldurilor laterale pentru un rezultat excepțional

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere.

Ne poti scrie si pe WhatsApp https://wa.link/olnkj3

Găsești detalii și pe Facebook – Workshop The Slim – Bacău.

Pentru ca lectorul să se poată îngriji cu atenție de fiecare cursant – limităm locurile – așa că grăbește-te să prinzi locul tău cu un singur apel telefonic – 0749 150 297.

Ai toate instrumentele și produsele la un super preț, fară alte costuri – doar 1130 lei la reducere doar până pe 31 martie 2022. Prețul întreg este de 1280 lei cu totul inclus. 2 zile prin care poți urca treptat în topuri printre nail artists! Investiția ta o recuperezi după doar 2-3 zile de lucru. ÎNSĂ, rămâi cu toate noțiunile învățate, cu perfecționarea efectului BabyBoomer și cu cea mai nouă arhitectură – SLIM.

În cazul în care ești din altă localitate îți putem oferi o reducere de cazare în oraș pentru a putea participa la cel mai nou workshop!

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți detalii despre workshop, despre alte cursuri asemănătoare și evenimente: Școala Comercială și de Servicii – Beauty Classes.

Te-ar mai putea interesa următoarele cursuri de înfrumusețare:

Curs Plasma Pen

Curs Microneedling

Curs Microblading

Curs Extensii Păr

Le mulțumim pentru că ne-au ales tuturor absolvenților noștri din România: Bacău, Roman, Onești, Moinești, Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Bârlad, Vaslui, Suceava, Dorohoi, Botoșani, Adjud, Covasna, Focșani, Comănești, Brăila, Buzău, Galați!

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...