fbpx

Cursuri acreditate UE

Cursuri de calificare acreditate

BLOG

Cursuri de calificare acreditate

Cursuri de calificare

Ești la începutul carierei tale sau vrei să-ți schimbi complet locul de muncă? Un curs de calificare te introduce în domeniul dorit de tine, iar la Școala Comercială ai garanția învățării și acreditare. În plus, indiferent de cursul dorit, ai absolut totul inclus la costuri accesibile și achiți în rate. Adică nu ai niciun alt cost ascuns – examinare, materiale sau altele. Primești tot ce ai nevoie pentru a învăța!

da startul carierei tale in domeniul dorit: infrumusetare, HoReCa, TESA sau office

De ce să alegi cursurile Școlii Comerciale?

Domeniile în care te poți forma sunt vaste – de la cursuri de înfrumusețare, cursuri HoReCa și traininguri sau cursuri de perfecționare TESA, până la cursuri pentru firme. În fiecare din aceste domenii, adăugăm cursuri noi care corespund cu cererea de pe piața muncii. Adică atunci când o anumită meserie sau aptitudine este tot mai cerută și nu se află în portofoliul nostru, începem demersurile pentru ca tu să poți găsi cursurile de formare profesională în domenii cerute de angajatori.

Pentru fiecare curs, alegem lectori experimentați, pregătiți ca la carte și care au dorința de a împărtăși cu ceilalți ceea ce cunosc. Având cunoștințe vaste și fiind gata să răspundă la toate întrebările cursanților, tu vei înțelege pe deplin domeniul cursului pe care îl urmezi și nu vei rămâne cu nelămuriri.

Și deoarece fiecare industrie evoluează ori i se schimbă reglementările, adaptăm aceste cursuri de formare încât absolvenții să poată profesa cu ușurință și încredere. Cum facem asta? Prin cercetarea constantă a pieței, ținerea la curent cu schimbările legislative, dar și cu dorințele cursanților noștri prin chestionarele aplicate. 

 

Cât este de importantă acreditarea? 

Acreditarea obținută în domeniul în care dorești să profesezi, face diferența la angajare  indiferent de țara în care dorești să lucrezi. Pe lângă competențele dobândite într-un curs de calificare la Școala Comercială, primești și o diplomă acreditată care atestă faptul că ești pregătit într-un anumit domeniu. Diploma aceasta este recunoscută în România și în toate statele Uniunii Europene.

Pe diploma acreditată, un potențial angajator va vedea exact care sunt competențele pe care tu le stăpânești și poate decide, că ești potrivit cu locul de muncă.. În plus, anumite meserii necesită obligatoriu deținerea unei diplome acreditate pentru a profesa. Astfel, există siguranța legală că tu cunoști aspectele meseriei în care lucrezi.

Alegând un furnizor de formare profesională cum suntem noi, cei de la Școala Comercială, obții diplomă acreditată în România și UE, iar tu profesezi legal în orice stat european îți dorești. Adică toate competențele și cunoștințele dobândite de tine sunt recunoscute de fiecare stat și poți să te angajezi la orice companie din acel stat. 

 

Ce ai inclus în prețul cursurilor noastre?

Calitatea este punctul forte pe care îl oferim cursanților. Adică la finalul oricărui curs de calificare disponibil, garantat tu ești pregătit să profesezi în domeniul studiat, iar toate informațiile pe care le înveți sunt aplicabile. Lectorul oferă exemple concrete la curs, ușor de înțeles. Iar la fiecare curs, tu ai posibilitatea de a cere informații suplimentare, lectorul asigurându-se că ești “stăpân” pe noțiuni.

În prețul cursurilor noastre, noi îți oferim tot ceea ce ai nevoie să înveți: suport de curs,materialele de practică, taxa de examinare și la anumite cursuri kit-uri de lucru. Nu trebuie să aduci nimic, precum instrumente sau produse. Noi punem la dispoziția cursanților necesarul pentru curs. 

De asemenea, nu avem nicio taxă suplimentară ascunsă. În preț este inclus orice cost – materiale, examen și altele. Tu afli costul complet al cursului încă de la început, când vrei să afli informații.Cursurile se achită în rate egale, tocmai pentru a fi mai accesibili pentru orice persoană dornică de formare profesională într-un domeniu anume.

 

Cui se adresează cursurile noastre?

Cursurile noastre se adresează oricărei persoane fizice și oricărei companii care dorește să își formeze angajații. Adică oricine este dornic să descopere un anumit domeniu sau o reconversie profesională, are posibilitatea de a se înscrie la cele peste 50 de cursuri de formare din portofoliul nostru. 

Cât pentru companii, oferim atât cursuri care îi formează și îi specializează pe angajați, dar și peste 100 de traininguri personalizate. În plus, avem colaboratori și pe partea de teambuilding & business events, printre care se află și un hotel în Slănic Moldova – Complex Panoramic, deținând o sală de conferințe de 80 de locuri dotată ultra-modern.

Un alt alt colaborator este Vila Teleconstrucția care oferă cazare în Slănic Moldova cu SPA (piscină, saună, jacuzzi), sală de tenis și sală de biliard. Iar Hotel Dobru este o altă cazare Slănic Moldova cu numeroase camere și ciubăr. Indiferent de locația pe care o alegeți pentru teambuilding sau eveniment business (care necesită cazare), aveți acces la toate facilitățile celor 3 locații. Acestea dețin și restaurante cu terasă. 

 

Peste 15.000 absolvenți

Din anul 2006 și până în prezent, am pregătit peste 15.000 absolvenți și ne-am dezvoltat constant portofoliul de cursuri, în funcție de cerințele de pe piață. Livrăm la nivel național în toate colțurile țării, iar de curând am deschis și sedii stabile oferind cursuri practice în Roman și în Iași.

Adauga un comentariu

?
Loading...