fbpx

Cursuri acreditate UE

Scoala Comerciala vine cu noi cursuri la Iasi!

BLOG

Scoala Comerciala vine cu noi cursuri la Iasi!

Scoala Comerciala vine cu noi cursuri de calificare Iasi! Am sustinut peste 15.000 de cariere. Implineste-o si tu alegand o gama larga cursuri de calificare Iasi: infrumusetare, HoReCa sau TESA. Odata cu extinderea geografica de la Bacau la Roman si Iasi, tu ai acum sansa de a evolua invatand meseria dorită sau perfectionandu-te intr-un anumit domeniu!

din Bacau si Roman, pana la Iasi ajungem

De ce sa alegi Scoala Comerciala?

1. Calitatea cursurilor

Succes garantat: Cand alegi Scoala Comercială, ai garanția unui curs de calitate, înveți cu drag, înveți real, pornești drumul spre succes!  

De-a lungul timpului, am pregatit peste 15.000 de absolvenți si ne-am dezvoltat portofoliul de cursuri, însă accentul s-a pus mai ales pe completarea si perfectionarea cursurilor existente. În funcție de schimbările legislative, de cerințele pieței, de schimbările dorite de cursanti si de descoperirea unor noi metode de predare – Școala Comercială am  adaptat cursurile fiecărei schimbări, astfel se invata notiuni utile si aplicabile.

Indiferent de mediul in care se preda – fie fizic sau online, noi structuram cursurile si modul de predare pentru ca activitatea sa se desfasoare urmand mereu scopul sa fim cei mai buni, iar absolventii sa aiba succes! Toate notiunile teoretice sunt aplicate in exemple concrete sau in practica. Astfel, fiecare cursant este gata sa profeseze in domeniu chiar si din a doua zi după absolvire. 

 

2. Lectori dedicati si bine pregatiti

Performanta: Totul incepe de la selectarea unui lector de renume cu experienta vasta si dovedita intr-un anumit domeniu, fie ca este pentru un curs Iasi, Bacau, Roman sau online. Dar mai ales, alegem un lector care iubeste ceea ce face si care este dornic sa ii invete si pe altii ce stie sa faca. Ulterior, alegem metode de predare dovedite ca fiind eficiente si le adaptam in functie de cursantii nostri. Standardul nostru este ca fiecare cursant sa inteleaga tot ceea ce lectorul ii preda, sa afle informații cu care sa aiba succes in cariera si sa vina de placere la curs. 

Fie ca alegi cursuri Iasi sau in alt oras, fiecare lector dedica timp special pentru sesiuni de intrebari si raspunsuri. Atunci cand un cursant nu intelege ceva, lectorul vine cu explicatii suplimentare. Astfel, la finalul fiecarei sedinte de curs, tu vei fi inteles pe deplin noile notiuni invatate. 

 

3. Preturi accesibile la cursurile de calificare

Competitivitate: Pentru a face cursurile accesibile pentru toate persoanele care vor o schimbare in cariera sau care sunt abia la inceput, venim cu preturi convenabile la cele peste 15 cursuri de calificare Iasi. Cursurile se pot achita in rate egale – prima rata la inscriere pentru rezervarea locului la curs, iar celelalte rate se pot achita oricand, pana in ziua examenului.

Pretul cursului include tot ce au nevoie cursantii pentru a invata, in functie de cursul ales: produse/instrumente, suport de curs, pix, agenda. Astfel, cursantii trebuie sa participe la sedinte doar cu dorinta de a invata si niciun obiect anume!

 

Cursuri fizice in Iasi VS. Cursuri online

Flexibilitate: Cursurile care se bazeaza pe discutii si exercitii de tip hartie-creion se pot urma si in varianta online. Astfel, indiferent daca participi de acasa, de la lucru sau din orice alt loc, poti urma cursurile noastre. Asta este cu atat mai util pentru cursantii din localitatile indepartate care nu pot ajunge la curs Iasi din diferite motive.

Seriozitate: Cursurile fizice care necesita practica, precum cele din domeniul infrumusetarii sau anumite cursuri TESA & HoReCa se sustin fizic. Cursantii fac practica intr-o sala dotata cu toate instrumentele de care au nevoie pentru a deprinde noile abilitati, conform cursului ales. La finalul cursului, absolventii nostri sunt pregatiti sa lucreze cu incredere in domeniu.

 

Reducerile Scolii Comerciale la Iasi

Economii: Pe langa preturile convenabile, dispunem si de oferte la cursuri de calificare Iasi. Toate persoanele care se inscriu si achita prima rata cu cel putin 30 de zile inainte de data de deschidere a cursului beneficiaza de 12% reducere. Iar cei care se inscriu si platesc prima rata cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea cursului au 7%. 

Recunostinta: Daca urmezi 1 curs la noi, la urmatorul curs ai 10% reducere, la al treilea curs 15% reducere, la al patrulea curs 20% reducere, la al cincilea curs 30% reducere, iar la al saselea curs si pe viata ai 40% reducere. Iti incurajam dorinta de evolutie cu promotii continue! Reducerea se aplica doar persoanelor fizice care urmeaza cursul in nume propriu. Pentru companii avem preturi preferentiale si putem discuta despre ofertele de colaborare, precum Unitate Protejata.

 

Cum te inscrii la noile cursuri de calificare din Iasi?

Lejeritate: Inscrierile la cursuri Iasi (atat fizice, cat si online) se pot realiza in 2 moduri. Te asteptam la sediul nostru pentru a-ti rezerva locul! Avem nevoie doar de cateva documente pentru a te inscrie, iar alte acte iti vom solicita ulterior. O alta modalitate de a te inscrie este cea online – adica pe website-ul nostru. Pe pagina de inscrieri cursuri de calificare Iasi, tu iti alegi cursul dorit, introduci cateva date si incarci documentele necesare.

In ambele cazuri de inscriere, unul din colegii nostri te va contacta inainte de sedinta de deschidere a cursului. Esti introdus si intr-un grup cu ceilalti participanti ai cursului pentru a afla noutati legate de curs, programul cursului si alte detalii. Astfel, te tinem la curent cu tot ce se intampla la curs!

Ne puteti gasi si pe Facebook la Scoala Comerciala Iasi.

Adauga un comentariu

?
Loading...