fbpx

Cursuri acreditate UE

Curs BARMAN

Curs BARMAN

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Formează-te ca Barman și desfășoară-ți activitatea oriunde în UE! Înscrie-te la acest curs de Barman și învață tehnici de mixologie și servire care transformă prepararea băuturilor într-un adevărat spectacol pentru clienți. Prin practică într-un mediu real de lucru, dotat cu toate instrumentele și echipamentele necesare, devii un Barman de succes, având posibilitatea de a lucra în cele mai bune baruri și restaurante din întreaga lume.

Ți-e teamă că nu vei face față? Lectorii noștri experimentați te vor ghida în fiecare etapă a procesului de învățare și vei beneficia de sprijinul lor și al celorlalți cursanți prin intermediul unui grup dedicat.

 

BONUS!

  1. Înveți reguli de igienă și de siguranță alimentară necesare înaintea și după efectuarea procedurilor de mixologie și servire a băuturilor pentru a asigura siguranța clienților tăi;
  2. Înveți trucuri de mixologie care îmbunătățesc gustul și aspectul băuturilor și care te vor ajuta să îți impresionezi clienții cu preparate unice și delicioase.

Cariera ta în industria ospitalității este la un curs distanță. Ce mai aștepți? Înscrie-te acum la cursul de Barman și transformă-ți pasiunea pentru băuturi într-un viitor plin de satisfacții profesionale!

Contactează-ne pentru mai multe informații pe WhatSapphttps://wa.link/olnkj3

Lectorul cursului de BARMAN abia așteaptă să poată împărtăși cu studenții săi o perspectivă practică asupra meseriei de barman și să-i învețe cum să pregătească și să servească băuturile într-un mod profesionist.

Cursul se achită în 3 rate egale a câte 300 lei fiecare.

Înscrie-te cu cel puțin 30 de zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 12%! Sau te poți înscrie cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 7%.

Cursul este acreditat și recunoscut în Uniunea Europeană.

 Cursul se desfășoară în format fizic în Bacău.   Teoria se va transmite și online pentru persoanele care nu pot ajunge în sală. Partea practică se organizează la diferite locuri de practică.

 Cursul de Barman  durează aproximativ 2 luni

Pentru înscrierea la cursul de BARMAN, ai nevoie de următoarele documente: 

-Carte de identitate 

-Certificat de naștere 

-Certificat de căsătorie (dacă este cazul) 

-Ultima diplomă de studii absolvită încadrată într-un învățământ general obligatoriu -Adeverință de la medicul de familie precum că sunteți clinic sănătos/ă și apt/ă pentru curs.

Investește în tine  Completează cererea de înscriere

Pentru mai multe detalii 0743 411063.

Verifică informația și pe Facebook

 

 Cursul se adresează persoanelor dornice de a profesa în domeniu, de o reconversie profesională sau persoanelor cu noțiuni introductive în domeniu care vor să se acrediteze și să își dezvolte competențele. Urmează cursul pentru a urma cariera dorită de tine și pentru a-ți demonstra ție că poți! Ai tot sprijinul necesar. Obții certificat acreditat UE și vei putea practica atât în România, cât și în străinătate; 

Ce câștigi dacă participi la acest curs?

 

  1. Abilități de mixologie: Dezvolți  abilitățile de a mixa băuturi, incluzând cunoașterea ingredientelor, utilizarea ustensilelor și tehnicile adecvate de amestecare. Înveți să prepari o gamă largă de băuturi, inclusiv cocktail-uri clasice și contemporane.
  2. Abilități de servire a băuturilor: Înveți cum să servești băuturile într-un mod elegant și atrăgător, incluzând prezentarea bauturilor, servirea cu gheață, garnituri și abilități de comunicare cu clienții.
  3. Abilități de gestionare: Înveți să gestionezi evidenţa operativă şi financiară a activității din bar

 

Ce pierzi dacă nu te înscrii la acest curs?

 

  1. Pierzi oportunitatea de a învăța tehnici și strategii avansate de preparare a băuturilor, ceea ce îți poate reduce șansele de a obține un loc de muncă sau de a avansa în industria ospitalității.
  2. Pierzi oportunitatea de a cunoaște cele mai noi tendințe și cerințe ale pieței de băuturi, ceea ce îți poate reduce șansele de a fi competitiv și de a satisface așteptările clienților.
  3. Participarea la acest curs îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de mixologie și de a cunoaște cele mai bune practici de servire a băuturilor, ceea ce te poate ajuta să fii un barman mai competent și mai apreciat de către clienți și colegi. 

 

 

Competențe dobândite 

Aplicarea normelor igienico-sanitare și siguranța alimentelor

Aplicarea noțiunilor de bază despre organizarea activității în bar

Primirea clienţilor şi preluarea comenzii

Pregătirea băuturilor specifice

Servirea băuturilor, preparatelor şi a altor produse

 

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...