Curs Cofetar Patiser

Curs Cofetar Patiser

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Daca esti pasionat(a) de gastronomie, daca realizarea produselor de cofetarie/patiserie este un hobby, daca vrei sa obtii o calificare in aceasta meserie ori vrei sa-ti imbunatatesti tehnica de lucru, primul pas care trebuie sa-l faci este sa te inscrii la curs. O echipa de specialisti te va invata si te va ajuta sa dezvolti si sa experimentezi cele mai noi trenduri in materie de dulciuri.

“Trebuie sa pui si suflet in prajitura, nu numai zahar”

Avantaje:

  • Dobandirea cunostintelor vaste in domeniul culinar
  • Efectuarea stagiului de practica in unitati specializate cu cei mai buni specialisti
  • Posibilitatea efectuarii stagiului de practica la locul de munca
  • Primirea suportului de curs
  • Consiliere in gasirea unui loc de munca

Verifica si pe Facebook- Curs Cofetar Patiser – detalii despre curs. Poti sa ne dai si un like:)

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Completeteaza Cererea de Inscriere si pornesti cariera in domeniu.

Conditii de inscriere la curs:  minim 8 sau 10 clase (învăţământ minim obligatoriu)

Orele sunt dupa amiaza de 2-3 ori/ saptamana.

Poti plati 195 lei pe luna, timp de 5 luni.

Super oferta – Inscrie-te acum – pana pe 20 Septembrie  si ai 12% Reducere la curs.
Suna 0749 150297. Apoi achita prima transa a cursului si anul urmator ai super cariera.

Promovarea cursului:

  • se face prin sustinerea examenului teoretic si practic;
  • in urma absolvirii se obtine certificat de calificare eliberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diploma recunoscuta si in Uniunea Europeana.

Profita acum de reducerea Early Booking 12 procente OFF.

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Competente dobîndite:

  • Aplicarea normelor de protectie a mediului.
  • Aplicarea normelor igienico-sanitare
  • Aplicarea N.P.M. si N.P.S.I.
  • Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor.
  • Asigurarea calitatii produselor
  • Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit.
  • Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semipreparatelor de patiserie.
  • Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
  • Prepararea produselor de cofetarie/patiserie.
  • Prepararea semipreparatelor de patiserie.
  • Realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/patiserie.

 

 

Castiga sansa la educatie
?
Loading...