fbpx

Cursuri acreditate UE

Curs Director Restaurant

Curs Director Restaurant

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Formează-te ca Director Restaurant și pregătește-te să conduci cu succes orice tip de unitate de alimentație publică! Înscrie-te la acest curs de Director Restaurant și învață abilitățile necesare pentru a gestiona eficient o echipă, a dezvolta meniuri inovative și a oferi o experiență culinară de calitate clienților. Prin practică într-un mediu real de lucru, dotat cu cele mai bune instrumente și echipamente, vei deveni un Director de Restaurant de succes, având posibilitatea de a conduce cele mai bune restaurante din întreaga lume.

Te îngrijorează că nu ești pregătit? Lectorul nostru experimentat te va ghida în fiecare etapă a procesului de învățare și vei beneficia de sprijinul lui și al celorlalți cursanți prin intermediul unui grup dedicat.

Îți vom oferi tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de carieră și pentru a deveni un expert în domeniul alimentației publice.

BONUS!

 1. Oportunitatea de a face practică în cadrul restaurantului și de a învăța de la experții din domeniu. Acest lucru vă oferă o perspectivă practică asupra a ceea ce înseamnă să fiți director de restaurant și vă pregătește pentru a începe cariera cu succes.
 2. Învățați cum să gestionați resursele umane și financiare ale restaurantului într-un mod eficient, ceea ce este foarte important în orice activitate de director de restaurant. Aceste cunoștințe vă ajută să vă desfășurați activitatea cu eficiență și să vă îndepliniți sarcinile într-un timp cât mai scurt.

 

Deci, ce mai aștepți? Cariera ta ca director de restaurant este la doar un curs distanță! Înscrie-te acum și pregătește-te să îți atingi obiectivele profesionale.

Lectorul cursului de DIRECTOR DE RESTAURANT abia așteaptă să poată împărtăși cursanților săi o perspectivă practică asupra meseriei de director de restaurant și să-i învețe cum să gestioneze cu succes un restaurant.

Înveți cum să planifici meniurile, să supervizezi personalul, să menții un nivel înalt al serviciilor și să asiguri o experiență plăcută clienților. Prin intermediul acestui curs, dobândești abilitățile necesare pentru a deveni un director de restaurant de succes.

Ne poți scrie chiar acum pe WhatSapp https://wa.link/olnkj3

Cursul se achită în 6 rate egale a câte 333 lei fiecare. 

Înscrie-te cu cel puțin 30 de zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 12%! Sau te poți înscrie cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 7%.

Cursul este acreditat și recunoscut în Uniunea Europeană.

 Cursul se desfășoară în format fizic în Bacău.  Teoria se va transmite și online pentru persoanele care nu pot ajunge în sală. Partea practică se organizează la diferite locuri de practică.

Cursul se desfășoară în format fizic în Bacău.  Teoria se va transmite și online pentru persoanele care nu pot ajunge în sală. Partea practică se organizează la diferite locuri de practică. Cursul se desfășoară în format fizic în Bacău.  Teoria se va transmite și online pentru persoanele care nu pot ajunge în sală. Partea practică se organizează la diferite locuri de practică.

 Cursul de DIRECTOR RESTAURANT  durează aproximativ 6 luni.

 

Pentru înscrierea la cursul  DIRECTOR RESTAURANT, ai nevoie de următoarele documente: 

-Carte de identitate

 -Certificat de naștere

 -Certificat de căsătorie (dacă este cazul)

– Studii: învățământ liceal cu diplomă de Bacalaureat

– Adeverință de la medicul de familie precum că sunteți clinic sănătos/ă și apt/ă pentru curs.

Investește în tine  Completează cererea de înscriere

Sună pentru detalii la 0743 411063.

Verifică informația și pe Facebook

 Cursul se adresează persoanelor dornice de a profesa în domeniu, de o reconversie profesională sau persoanelor cu noțiuni introductive în domeniu care vor să se acrediteze și să își dezvolte competențele. Urmează cursul pentru a urma cariera dorită de tine și pentru a-ți demonstra ție că poți! Ai tot sprijinul necesar. Obții certificat acreditat UE și vei putea practica atât în România, cât și în străinătate; 

Ce câștigi dacă participi la acest curs?

 1. Participarea la acest curs îți oferă cunoștințe și abilități esențiale pentru a deveni un director de restaurant de succes.
 2. Înveți cum să gestionezi eficient un restaurant și să oferi servicii de calitate clienților.
 3. Cursul îți oferă o perspectivă practică asupra meseriei de director de restaurant și îți  pregătește terenul pentru a-ți începe cariera cu succes.

 

Ce pierzi dacă nu te înscrii la acest curs Director restaurant

 1. Pierzi oportunitatea de a învăța strategii și tactici esențiale pentru a conduce un restaurant cu succes.
 2. Pierzi  șansa de a învăța de la experți din domeniu, care îți oferă perspective valoroase și idei inovatoare pentru afacerea ta.
 3. Riști să rămâi în urmă în fața concurenței și să pierzi oportunități importante de a-ți dezvolta afacerea și de a-ți crește veniturile.

 

Competențe dobândite a unui Director de restaurant/ rotiserie/ cramă:

 • Respectarea reglementărilor legale: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă are cunoștințe solide despre reglementările legale specifice referitoare la normele de securitate și sănătate în muncă, protecția mediului și protecția consumatorului și se asigură că organizația respectă toate aceste reguli.
 • Controlul standardelor de igienă și siguranță: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă monitorizează în permanență standardele de igienă și siguranță în spațiile unde se desfășoară activitățile specifice organizației și se asigură că acestea sunt respectate în mod corespunzător.
 • Crearea și promovarea unei imagini agreabile: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă are abilități de comunicare excelente și utilizează aceste abilități pentru a crea și promova o imagine agreabilă a restaurantului/ localului.
 • Utilizarea eficientă a resurselor: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă este capabil să gestioneze eficient resursele umane, materiale și financiare ale organizației pentru a asigura funcționarea optimă a acesteia.
 • Leadership: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă are capacitatea de a conduce o echipă și de a inspira membrii acesteia să își îndeplinească sarcinile în mod eficient și cu încredere.
 • Planificare și organizare: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă are abilități excelente de planificare și organizare, putând coordona și organiza activitățile organizației într-un mod eficient și ordonat.
 • Orientare către clienți: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă este orientat către satisfacția clienților și se asigură că serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate și că întreaga experiență a clienților este una plăcută și memorabilă.
 • Gestionarea bugetului: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă are cunoștințe solide despre gestionarea bugetului și este capabil să își aloce resursele într-un mod eficient pentru a maximiza profitul organizației.
 • Creativitate: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă este creativ și inovator, putând veni cu idei noi și interesante pentru a îmbunătăți experiența clienților și a crește profitabilitatea organizației.
 • Adaptabilitate: Directorul de restaurant/ rotiserie/ cramă este capabil să se adapteze la schimbările din piață și la noile tendințe în industria alimentară, putând să ia decizii rapide și eficiente în funcție de situație.
[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...