fbpx

Cursuri acreditate UE

Curs – Expert achiziții publice

Curs – Expert achiziții publice

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Curs – Expert achiziții publice

Dacă ești pasionat de achiziții publice și vrei să îți dezvolți cariera în acest domeniu, atunci ai ajuns în locul potrivit! Cursul de Expert în Achiziții Publice îți oferă oportunitatea de a învăța cele mai importante aspecte ale acestui domeniu și de a-ți dezvolta abilitățile.

Vei fi pregătit să îți începi cariera ca expert în achiziții publice, fără nicio nelămurire sau temere că nu vei face față. Lectorii noștri experimentați te vor ghida pas cu pas și îți vor oferi tot sprijinul necesar pentru a-ți atinge obiectivele.

BONUS !

 1. Faci practică în cadrul cursului și înveți de la experții din domeniu. Acest lucru îți oferă o perspectivă practică asupra a ceea ce înseamnă să lucrezi în domeniul achizițiilor publice și te pregătește pentru a-ți începe cariera cu succes.
 2. Înveți cum să ambalezi și să pregătești produsele pentru comercializare într-un timp eficient, ceea ce este foarte important în orice activitate de achiziții publice. Aceste cunoștințe te vor ajuta să îți desfășori activitatea cu eficiență și să îți îndeplinești sarcinile într-un timp cât mai scurt.

Deci, ce mai aștepți? Cariera ta ca expert în achiziții publice este la doar un curs distanță! Înscrie-te acum și pregătește-te să-ți atingi obiectivele profesionale.

Lectorul cursului EXPERT ÎN ACHIZIȚII PUBLICE abia așteaptă să poată împărtăși cu ai noștri cursanți o perspectivă practică asupra meseriei de expert în achiziții publice și să-i învețe cum să desfășoare procesele de achiziții publice într-un mod profesionist și eficient.

Cursul se achită în 2 rate egale a câte 550 lei fiecare. 

Înscrie-te cu cel puțin cu 30 de zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 12%! Sau te poți înscrie cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 7%.

Cursul este acreditat și recunoscut în Uniunea Europeană.

 Cursul se desfășoară în format fizic în Bacău.   Teoria se va transmite și online pentru persoanele care nu pot ajunge în sală. Partea practică se organizează la diferite locuri de practică.

 Cursul de EXPERT ÎN ACHIZIȚII PUBLICE   durează aproximativ 6 luni.

Pentru înscrierea la cursul EXPERT ÎN ACHIZIȚII PUBLICE, ai nevoie de următoarele documente: 

-Carte de identitate 

-Certificat de naștere 

-Certificat de căsătorie (dacă este cazul)

– Studii învățământ superior cu diplomă de licență

-Adeverință de la medicul de familie precum că sunteți clinic sănătos/ă și apt/ă pentru curs.

Investește în tine  Completează cererea de înscriere

Pentru mai multe detalii 0743 411063.

Verifică informația și pe Facebook

 Cursul se adresează persoanelor dornice de a profesa în domeniu, de o reconversie profesională sau persoanelor cu noțiuni introductive în domeniu care vor să se acrediteze și să își dezvolte competențele. Urmează cursul pentru a urma cariera dorită de tine și pentru a-ți demonstra ție că poți! Ai tot sprijinul necesar. Obții certificat acreditat UE și vei putea practica atât în România, cât și în străinătate; 

 

Participarea la acest curs EXPERT ÎN ACHIZIȚII PUBLICE îți aduce următoarele beneficii:

 1. Îți  îmbunătățești competențele și cunoștințele în domeniul achizițiilor publice, astfel încât să poți desfășura aceste procese într-un mod profesionist și eficient.
 2. Înveți cum să utilizezi corect procedurile de achiziții publice, astfel încât să poți evita erorile 
 3. Participarea la acest curs te ajută să îți dezvolți o rețea de contacte și să cunoști experți în domeniul achizițiilor publice, ceea ce îți este util în viitor pentru a obține contracte sau pentru a-ți dezvolta cariera.

 

Ce pierzi dacă nu te înscrii la acest curs EXPERT ÎN ACHIZITII PUBLICE?

 1. Pierzi oportunitatea de a învăța despre noile reglementări și practici în domeniul achizițiilor publice, ceea ce poate afecta capacitatea ta de a rămâne actualizat și relevant în acest domeniu.
 2. Pierzi șansa de a învăța cum să identifici oportunități de afaceri în domeniul achizițiilor publice și cum să le valorifici. 
 3.  Pierzi oportunitatea de a dezvolta abilități de negociere și de relaționare cu autoritățile publice

Competențe dobândite 

 • Planificarea achizițiilor publice: expertul în achiziții publice poate planifica și dezvolta strategii de achiziție eficiente, în funcție de nevoile organizației și de cerințele legale.
 • Monitorizarea și evaluarea performanței portofoliului achizițiilor publice: expertul în achiziții publice poate monitoriza performanța achizițiilor publice și poate evalua eficiența și eficacitatea proceselor de achiziție pentru a identifica oportunități de îmbunătățire.
 • Planificarea procesului de achiziție publică: expertul în achiziții publice poate dezvolta și implementa procese de achiziție publică eficiente, care respectă cerințele legale și asigură un proces transparent și echitabil.
 • Derularea procedurilor de achiziție publică: expertul în achiziții publice poate gestiona și implementa procesul de achiziție publică în conformitate cu cerințele legale și poate asigura că toți participanții sunt tratați în mod egal.
 • Managementul contractului de achiziție publică: expertul în achiziții publice poate gestiona contractele de achiziție publică, asigurându-se că toate aspectele legale și operaționale sunt îndeplinite și că toate părțile sunt îndeplinite în mod corespunzător.
 • Evaluarea și raportarea rezultatelor: expertul în achiziții publice poate evalua și raporta rezultatele proceselor de achiziție publică, identificând oportunități de îmbunătățire și asigurându-se că toți participanții sunt informați și că toate cerințele legale sunt îndeplinite.
[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...