fbpx

Cursuri acreditate UE

OFERTA STUDENTI

OFERTA STUDENTI

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

OFERTA STUDENTI
Esti student? Ai si avantaje!!!

Liga Studenteasca in Colaborarea cu Scoala Comerciala ,  Beauty Classes | Cursuri Perfectionare | Pagina cu Gust | Choose Your Future ,  iti ofera 15 % reducere la cursurile noastre!

Suna acum 0749 150 297 si anunta ca esti student sau completeaza cererea online folosind codul promotional : LIGA.

MISIUNE

Dorim sa devenim constructorul principal al viitorului profesional al clientilor nostri. Realizam si vom realiza cursuri de actualitate, la finalizarea carora fiecare dintre absolventi sa fie dorit de catre angajator si sa devina un om de baza in cadrul firmei/institutiei la care va lucra.

OBIECTIVE

  • Sa instruim cursantii pentru conditii reale de munca in cadrul programelor organizate, ca la finalizarea cursului sa poata profesa si sa primeasca laude si apreciere.
  • Sa adaptam continuu metodele didactice pentru a  permite cursantilor sa invete cat mai mult in clasa.
  • Sa ajutam economia, cu specialisti pregatiti astfel incat angajatorii sa gaseasca la noi cat mai multi potentiali angajati.
  • Vom adapta cursurile legislatiei internationale, pentru a-i ajuta pe cursantii nostri sa lucreze si peste hotare.

RESURSE UMANE

Mereu vom avea deschiderea sa includem in colectivul nostru persoane care vor si tin pasul cu schimbarile. Lectorii nostri folosesc cele mai actuale metode si tehnici didactice si sunt printre cei mai buni in domeniul in care  predau.

RESURSE MATERIALE

Pana acum am construit laboratoare de practica pentru cursurile de infrumusetare, cursurile care necesita sprijin informatic, cursul de Croitorie si cateva cursuri din domeniul serviciilor.

In laboratoarele noastre de practica gasesti toate dotarile si materialele necesare; inveti meserie usor si practic.

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...