Simulare Business Income|Outcome Evolutiv

Simulare Business Income|Outcome Evolutiv

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Simulare Business Income|Outcome Evolutiv 

Reprezinta solutia pentru problema perceptiei angajatilor dvs fata de problemele financiare ale firmei.
Ati patit ca anumiti manageri sa solicite majorari bugetare fara sa inteleaga impactul asupra societatii?

Aveti in echipa manageri valorosi, insa partea bugetara este greu de inteles si  mai ales distributia financiara anuala a bugetului naste nemultumiri?

 Avem solutia care in 100 % din companiile catre care a fost livrata a dat roade. Din portofoliul de clienti multumiti amintim: BRD Group, Tuborg si Carrefour Romania.
Ce inseamna solutia noastra – mai pe larg:

  • urmare a participarii la aceasta Simulare Business Income|Outcome de tip Training se contureaza in perceptia participantilor o perspectiva asupra afacerii,
  • o cunoastere aprofundata a leadership-ului  
  • constientizarea responsabilitatii unei decizii care poate impacta pozitiv afacerea dumneavoastra.Detalii despre implementare si modalitatile de contractare le puteti obtine telefonic 0743 411063.
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Este o investitie foarte importanta si necesara deoarece simularea pe care v-o prezentam creeaza un context ideal si cat se poate de real pentru invatare, lectiile fiind transferate in realitatea simularii si ulterior in realitatea de zi cu zi.

         Participantii acestui program isi vor imbunatati:

  • competentele pe plan financiar deoarece vor putea lucra cu sumele de bani
  • si competentele de ordin analitic deoarece vor fi pusi in fata anumitor situatii pe care le putem gasi si in realitatea in care ne aflam.

Pentru acest program este necesar un numar maxim de 16 de participanti iar perioada de desfasurare este de 2 zile.

Daca doriti sa invatati cum sa treceti peste anumite situatii financiare, sa intelegeti si sa puteti comunica mai departe intr-un limbaj financiar si fiecare din angajatii organizatiei dumneavoastra sa inteleaga consecintele deciziilor luate pentru a le putea imbunatati, acest program va poate ajuta.

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Pe scurt, in aceasta simulare participantii devin antreprenori sau manageri, fiecare echipa devine cate o firma care functioneaza pe piata iar sala de curs devine chiar piata concurentiala.Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce se vor “juca” cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, care sunt întâlnite în viața reală.

Jocul este atat de bine gandit, incat orice decizie gresita se va reflecta in faliment , iar orice decizie manageriale corecta se transforma in succes.

Castiga sansa la educatie
?

Tarifele cursurilor noastre sunt imbatabile

deoarece nu percepem alte taxe : gen examinare sau acreditare. Toate aceste taxe sunt cuprinse în beneficiile oferite de către Școala Comercială clienților care aleg să lucreze cu noi.

Loading...