Simularea oamenilor din organizatie- SimTalent- Evolutiv

Simularea oamenilor din organizatie- SimTalent- Evolutiv

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Simularea oamenilor din organizatie- SimTalent- Evolutiv

Simularea SimTALENT oferita reprezinta solutia pentru constientizarea angajatilor dumneavoastra asupra deciziilor luate in privinta dezvoltarii resurselor umane din subordine, porocese manageriale si impactul lor in dezvoltarea echipei.

Ati patit ca in organizatia dumneavoastra sa existe anumiti angajati care sa nu faca fata domeniului in care lucreaza sau sa nu reuseasca sa se dezvolte in acesta? Au existat situatii in care nu s-a putut lua masuri individuale pentru dezvoltarea si perfectionarea personalului din cauza bugetului sau a timpului?

Avem solutia care in 100 % din companiile catre care a fost livrata a dat roade. Din portofoliul de clienti multumiti amintim: BRD Group, Tuborg si Carrefour Romania.

Solutia pe care v-o prezentam Simularea oamenilor din organizatie, mai pe larg, are ca baza o simulare cu o perioada de maxim 2 zile, unde fiecare va invata modul in care orice decizie luata are un impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie si vi se va contura o perceptie asupra modalitatii de recrutare si dezvoltare a personalului pentru a putea inainta pe calea succesului in piata concurentiala in care ne aflam.

Detalii despre implementare si modalitatile de contractare le puteti obtine telefonic 0743 411063.

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Simularea creeaza un context de invatare in care lectiile sunt transferate in realitatea simularii si mai apoi in viata de zi cu zi.

In acest program, participantii devin manageri executivi si vor lua parte la doua faze ale acestuia: conducand echipe si dezvoltandu-le – toate avand profil, cerinte si performanta diferite si, exact ca in lumea reala, avand un buget si o perioada de timp limitate.

Aceasta simulare poate fi personalizata tinand cont de nevoia fiecarei companii tinand cont de industrie, clientii externi si procesele interne.

 

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

In urma simularii veti dobandi si va veti putea baza pe urmatoarele cunostinte ale angajatilor dvs care se vor reflecta urmatoarele actiuni:

  • Vor intelege motivele ratei de fluctuatie a personalului si evident, deciziile luate ulterior participarii o sa vina in ajutorul diminuarii ratei de fluctuatie;
  • Vor constientiza costurile de recrutare & trainingul initial in diferite companii, pe baza carora va veti putea personaliza simularea conform organizatiei dumneavoastra la un pret stabilit de dumneavoastra;
  • Vor intelege de ce este importanta promovarea din interiorul companiei cat si necesitatea de angajare din exteriorul companiei.

Jocul este atat de bine gandit, incat orice decizie gresita se va reflecta in faliment , iar orice decizie corecta se transforma in succes.

Pentru orice informatie legata de aceste simulari ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0743 411063.

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul si sa experimentati una dintre cele mai “REALE SIMULĂRI” de pe piața.

Castiga sansa la educatie
?

Tarifele cursurilor noastre sunt imbatabile

deoarece nu percepem alte taxe : gen examinare sau acreditare. Toate aceste taxe sunt cuprinse în beneficiile oferite de către Școala Comercială clienților care aleg să lucreze cu noi.

Loading...