fbpx

Cursuri acreditate UE

Workshop Evantaiul Perfect – Gene Fir cu Fir

Workshop Evantaiul Perfect – Gene Fir cu Fir

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Acest workshop reprezintă o oportunitate deosebită pentru a-ți dezvolta abilitățile în domeniul genelor fir cu fir și pentru a învăța tehnici avansate. Cu durata de o zi, acest curs îți oferă posibilitatea de a exersa proceduri de formare a evantaielor pentru gene într-un mod profesional.

Ce înveți în cadrul Workshop-ului Evantaiul Perfect:

 • Tehnici de formare a evantaielor de volum 5-15D
 • Crearea unor evantaie pentru un aspect voluminos și intens
 • Pregătirea genelor pentru procedură
 • Utilizarea corectă a uneltelor și materialelor necesare
 • Cum să adaptezi procedura pentru a obține rezultatul ideal
 • Măsuri post-tratament pentru menținerea aspectului genelor fir cu fir

Preț: Cursul se achită în două rate a câte 198 lei fiecare.

Durata Cursului: Workshop-ul se desfășoară pe parcursul unei zile, oferindu-ți o experiență intensivă de învățare.

Diploma de Participare: La finalul cursului Evantaiul Perfect – Gene Fir cu Fir, primești o diplomă de participare care atestă abilitățile dobândite în cadrul acestui curs specializat.

Cadou: Primești o pensetă de volum ca un bonus special!

Fii parte din evoluția genelor fir cu fir! Sună acum la numărul 0785020351 și înscrie-te la Workshop-ul Evantaiul Perfect – Gene Fir cu Fir. Transformă-ți pasiunea în competențe de top, accesează link-ul către eveniment  și completează formularul de înscriere. Este momentul tău să strălucești în domeniul genelor fir cu fir!

Ce câștigi dacă participi la acest curs?

 1. Dezvoltarea Abilităților și Cunoștințelor: Participarea la Workshop-ul Evantaiul Perfect – Gene Fir cu Fir îți oferă oportunitatea de a învăța și dezvolta abilități de formare a evantaioarelor de volum 5-15D pentru gene. Aceste abilități noi îți pot îmbunătăți calificările și competențele în domeniul genelor fir cu fir.
 2.  Certificare și Credibilitate: Absolvirea acestui curs specializat îți aduce o diplomă de participare recunoscută, ceea ce poate spori credibilitatea ta în domeniu. Această certificare poate să te facă mai atractivă pentru clienți sau angajatori în căutare de specialiști în domeniu.
 3. Creșterea veniturilor: Dobândirea abilităților necesare pentru a forma evantaie pentru gene într-un mod profesional poate duce la o creștere a veniturilor. Clienții sunt dispuși să plătească mai mult pentru serviciile unui specialist calificat în domeniul genelor fir cu fir.
 4. Cadou: Primești o pensetă de volum ca un bonus special!

Ce pierzi dacă nu participi la acest curs?

 1. Oportunități de Avansare: Dacă nu participi la Workshop-ul Evantaiul Perfect – Gene Fir cu Fir poți pierde oportunități de avansare în cariera ta.
 2. Dezvoltare Profesională: Cursurile specializate oferă oportunitatea de a-ți dezvolta competențe noi și de a rămâne actualizat cu cele mai recente tendințe în domeniul genelor fir cu fir. Neparticiparea la acest curs ar putea duce la stagnare în dezvoltarea ta profesională și poți rămâne în urmă față de alți specialiști.
 3. Diferența Competitivă: Într-un mediu profesional competitiv în domeniul genelor fir cu fir, absolvirea cursului Evantaiul Perfect – Gene Fir cu Fir poate face diferența între tine și alți stiliști.
[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...