fbpx

Cursuri acreditate UE

Workshop Tratament Plasma Pen – Iași

Workshop Tratament Plasma Pen – Iași

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Workshop Iași Tratament Plasma Pen-Vino sa vezi sa vezi la ce nivel a ajuns inovatia in domeniul tratamentelor cosmetice!

Printre cele mai noi tehnici in domeniul cosmeticii este si tratamentul PLASMA PEN, acesta fiind singurul tratament care poate trata in mod eficient ridurile, pielea lasata precum si imperfectiunile tenului, cu rezultate instantanee si continue.

Prin acest curs de PLASMA PEN ai numai de CASTIGAT:

 1. Iti oferim cele mai importante informatii despre cum sa folosesti tehnica Plasma Pen/procedura de aplicare, (informatii pe care nu le gasesti in alta parte). Toate aceste te vor ajuta sa iti maresti numarul de clienti si totodata sa devii recunoscut/a pentru rezultatele muncii tale;
 2. Vei participa la un seminar cu informatii esentiale din domeniu, dar de asemenea vei participa si la o demonstratie practica unde va fi prezentata o procedura de lucru completa de aplicare a tratamentului cu PLASMA PEN.
 3. Un lucru important care trebuie specificat si care este un avantaj pentru cei care vor participa la workshop este pretul acestuia, deoarece este mult sub preturile care se practica in acest domeniu. Si mai mult decat atat, participanti la workshop, ATENTIE, vor primi un KIT gratuit de lucru cu PLASMA PEN.
 4. Partea practica iti va transpune toata teoria si vei putea sa observi in timp real aplicarea tratamentului cu PLASMA PEN.
 5. Prețul unui tratament depinde de dimensiunea zonei care este supusă terapiei cu plasmă: conturul buzelor, gât, frunte, ochi si este cuprins intre 400-800 lei. Prin urmare vei invata metoda prin care sa aflii unde trebuie aplicat tratamentul in functie de nevoile fiecarui client in parte.

Urmăriți evenimentul și pe Facebook Workshop Iași Tratament Plasma Pen!

Locurile se vând repede așa că profită de ocazie și înscrie-te. Sună la 0749 150 297 dacă ai întrebări și accesează scsbacau.ro pentru înscriere și detalii despre plată.

Mai mult decat atat, seminarul este sustinut de lectorul Madalina Vrinceanu cu vasta pregatire in tara si strainatate in domeniul cosmeticii. Madalina vine cu o experienta de peste 5 ani in predare si peste 10 ani de experienta in cosmetica. Cel mai important lucru de notat este faptul ca aprox. 98% din cursantele ei i-au dat 10 pe linie la chestionarele de satisfactie in urma participarii lor la seminarele sustinute de catre ea.

Inscrie-te cu 30 zile inainte de inceperea cursului, achita prima rata – www.scsbacau.ro/acte-necesare si ai 12% REDUCERE din taxa cursului. Suna acum 0749 150 297 pentru detaliile promotiei.

Daca nu vei participa la acest curs vei pierde informatii valoroase legata de tratamentul cu Plasma Pen, cum ar fi:

 1. avantajele tratementului cu PLASMA PEN;
 2. numarul de sedinte necesare pentru fiecare persoana care iti va trece pragul salonului;
 3. tehnici de reducere a timpului de lucru cu PLASMA PEN;
 4. descrierea unei sedinte de tratament PLASMA PEN;
 5. procesul de vindecare pentru tratamentul cu PLASMA PEN;
 6. zonele corpului unde se poate aplica tratamentul cu PLASMA PEN;
 7. grupa de varsta la care se recomanda tratamentul cu PLASMA PEN;
 8. cat timp este interzisa expunerea la soare dupa PLASMA PEN?;
 9. justificarea pretului tratamentului cu PLASMA PEN;
 10. ce alte proceduri ar mai trebui efectuate de catre specialist dupa aplicarea tratamentului etc.

Verifica detalii despre curs si pe Facebook – unde avem si o comunitate foarte faina.

Oferta – cu 30 zile inainte de deschiderea cursului beneficiazi de 12% reducere!

Oferta – cu 7 zile inainte de deschiderea cursului beneficiazi de 7 % reducere!!

Suna acum la 0749 150297 sau www.scsbacau.ro/acte-necesare si pastreaza-ti locul.

 

Programul seminarului este urmatorul:

9:30 – Look & Learn – Demonstratie , cu predare si sesiune de intrebari si raspunsuri

11:30 – Pauza

12:00 – Workshop – Fiecare participant va aplica tratamentul cu Plasma Pen pe model uman – avand toata atentia lectorului

15:00 – Inmanare diplome

Modalitati de inscriere:

Dacă nu va decideti pe loc si va inscrieti între 29 de zile și 7 zile înainte de începerea workshopului beneficiați de o reducere de 7%.

Construieste frumos pentru tine anul 2022!

In tehnologia cu PLASMA PEN este prezent si un principiu fizic simplui binecunoscut, care e cam asa: Materia isi schimba starea la furnizarea de energie: solidele devin lichide, iar lichidele devin gazoase. Daca este furnizata si mai multa energie unui gaz, acesta este ionizat si trece in starea de plasma bogata în energie, a patra stare a materiei.

Este un curs de calitate, cu posibilitatea de a participa în sala.

Atentie! ! ! Locurile sunt limitate.

Limitam locurile la 10 persoane pentru a ne asigura ca fiecare cursant are parte de toata atentia necesara pentru a intelege toata procedura de aplicare a tratamentului cu Plasma Ten

Poti sa completezi cererea de inscriere acum pe site-ul nostru www.scsbacau.ro sau sa suni la  0749 150 297 pentru orice detalii.

 

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...