fbpx

Cursuri acreditate UE

Workshop Microneedling┃Doctor Pen

Workshop Microneedling┃Doctor Pen

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Workshop Microneedling Doctor Pen -curs 1 zi – Bacău

Garantat înveți cea mai revoluționară procedură de pe piață – Microneedling în seminarul intensiv de 1 zi! Ce urmează: profit pentru tine, portofoliul tău va fi atrăgător pentru mai multe cliente. Ce zici?

Seminarul acesta este fix ceea ce ai nevoie, pentru este structurat în 2 etape: vei urmări demonstrația lectorului care îți va explica pas cu pas procedura, după care și tu o vei realiza pe primul tău model uman. Fără teamă: alături de tine este un specialist care inițial te îndrumă înțelegi procedura, iar la final tu o realizezi pe clientele tale.
Din ce motiv îndrăznim afirmăm acest lucru? Ne-au adeverit cele aproximativ 50 de absolvente ale seminarelor în cosmetică de până acum. Ele au exprimat mulțumire, deoarece au plecat de la curs după ce au exersat pe modele umane și s-au simțit pregătite înceapă procedurile chiar din a doua a zi. În plus, ele spun explicațiile lectorilor sunt concrete, aplicabile, știind astfel cum acționeze în toate situațiile.
Găsești detalii și pe Facebook – Workshop DermaPen.
Ce câștigi dacă participi la acest workshop?
  • Avansezi în domeniul cosmeticii și ai venituri PROFITABILE din procedura învățată la Curs Microneedling Doctor Pen -workshop de 1 zi la Bacău;
  • Înveți cele 5 etape ale realizării procedurii de Microneedling, fiindu-ți foarte ușor să aplici corect tratamentul de fiecare data – obții astfel acele clientele mulțumite care se întorc mereu pentru tratamente de succes;
  • Descoperi 2 metode de îngrijire a clientei înainte și după procedură – care îi asigură rezultatul de vis care o va face să se reîntoarcă;
  • Afli 2 afecțiuni despre care NU știai că se pot trata cu Microneedling.
Ce pierzi dacă nu participi la workshop?
  • Pierzi seminarul care te învață toate indicațiile și 3 categorii de bază pe care poți stabili contraindicațiile procedurii de Microneedling – evitând astfel toate problemele care pot apărarea în aplicarea procedurii sau ulterior;
  • Pierzi seminarul în care realizezi tratamentul de Microneedling pe primul tău model uman ghidat de un profesionist, tu astfel înțelegând tot procesul;
  • Pierzi șansa de a păstra kitul de lucru din timpul seminarului la un preț redus de 880 lei, preț disponibil doar pentru tine și cursanți.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere – Curs DermaPen.

În medie, seminarele de nivelul acesta pornesc de la 1000 lei în sus, însă modelele nici nu sunt puse la dispoziție. Noi vrem fim accesibili pentru tine, așa poți plăti seminarul în 2 rate de 560 lei fiecare. De asemenea, poți opta pentru achiziția cursului cu Derma Pen Kit Inclus la un super preț care se achită în 2 rate a câte 950 de lei fiecare.

Prețul tratamentelor cu Derma Pen pornesc în general de la 500 lei, așa după aproximativ 3-4 cliente iți vei recupera investiția, DAR vei rămâne atât cu noțiunile învățate obținând un nou venit, cât ȘI cu kitul de lucru pentru Microneedling. Învață într-o zi intensivă cât alții în 7!

Nu rata CEL MAI NOU workshop de la Școala Comercială și evoluează în domeniul cosmeticii pentru a deveni cea mai bună.

Înscrie-te cu cel puțin 30 de zile înainte de deschiderea seminarului și beneficiezi de reducere de 12%!

Sau te poți înscrie cu cel puțin 7 zile înainte de deschidere și beneficiezi de reducere de 7%.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere. 

Sună acum la 0749 150 297 pentru alte detali. Pentru ca lectorul poată oferi atenția necesară fiecărei cursante, limităm locurile, așa înscrie-te din timp.

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți detalii despre workshop, despre alte cursuri și seminare asemănătoare: Școala Comercială și de Servicii – Beauty Classes.

OFERTA – Avem pentru tine reduceri și promoții speciale dacă te înscrii chiar în momentul acesta.

În cazul in care ești din altă localitate îți putem oferi o reducere de cazare în oraș pentru a putea veni cu regularitate la cursuri cu scopul de a absolvi. Politica de discounturi este valabilă cu excepția seminariilor.

Te-ar mai putea interesa următoarele cursuri de înfrumusețare:

Curs Plasma Pen

Curs Microneedling

Curs Microblading

Curs Extensii Păr

Curs Gene Fir cu Fir 1D

Curs Gene Fir cu Fir Volum 2D, 3D & more

Le mulțumim pentru că ne-au ales tuturor absolvenților noștri din România: Bacău, Roman, Onești, Moinești, Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Bârlad, Vaslui, Suceava, Dorohoi, Botoșani, Adjud, Covasna, Focșani, Comănești, Brăila, Buzău, Galați!

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...