fbpx

Cursuri acreditate UE

Workshop – Tratament PLASMA PEN

Workshop – Tratament PLASMA PEN

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Curs Tratament PLASMA PEN – acum și în Bacău

Vino să vezi să vezi la ce nivel a ajuns inovația în domeniul tratamentelor cosmetice și învață să realizezi și tu acest tratament!

Printre cele mai noi tehnici în domeniul cosmeticii este și tratamentul PLASMA PEN, acesta fiind singurul tratament care poate trata în mod eficient ridurile, pielea lăsată, precum și imperfecțiunile tenului, cu rezultate instantanee și continue.

Prin acest curs de PLASMA PEN ai numai de CÂȘTIGAT:

1. Înveți procedura de aplicare a tratamentului cu Plasma Pen de la specialiști. Realizând tehnica în mod corect, îți poți mări numărul de clienți și să devii recunoscut/ă pentru rezultatele oferite clienților.

2. Descoperi noțiuni esențiale care determină succesul rezultatului final (5 reguli de pregătire a tenului, contraindicații, 4 reguli de după tratament pentru un aspect impecabil de durată)

3. Asiști la o demonstrație practică a procedurii complete de aplicare a tratamentului cu Plasma Pen – plină de explicații și sfaturi

4. Realizezi aceeași procedură pe model uman, lectorul fiind lângă tine pentru a te ghida și a-ți răspunde la întrebări

Super preț pe care îl poți plăti în 2 rate de 740 lei fiecare + KIT PLASMA PEN INCLUS! Prețul unui tratament depinde de dimensiunea zonei care este supusă terapiei cu plasmă: conturul buzelor, gât, frunte, ochi și este cuprins intre 400-800 lei. Prin urmare vei învăța metoda prin care să afli unde trebuie aplicat tratamentul și cum – în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

Urmăriți evenimentul și pe Facebook – Curs Plasma Pen Bacau!

Locurile se vând repede așa că profită de ocazie și înscrie-te. Sună la 0749 150 297 dacă ai întrebări și accesează sectiunea ,,Acte necesare” pentru înscriere și detalii despre plată.

Mai mult decât atât, seminarul este susținut de lectorul Mădălina Vrinceanu – lector cu vastă pregătire în țară și străinătate în domeniul cosmeticii. Mădălina vine cu o experiență de peste 5 ani în predare și peste 10 ani de experiență în cosmetică. Cel mai important lucru de notat este faptul că aprox. 98% din cursantele ei i-au dat 10 la chestionarele de satisfacție în urma participării lor la seminarele susținute de către ea.

Înscrie-te cu 30 zile înainte de începerea cursului, achită prima rată – www.scsbacau.ro/acte-necesare și ai 12% REDUCERE din taxa cursului. Sună acum la 0749 150 297 pentru detaliile promoției.

Vezi mai multe cursuri asemănătoare aici!

Daca nu vei participa la acest seminar vei pierde informatii valoroase legate de tratamentul cu Plasma Pen, cum ar fi:

  1. avantajele tratementului cu PLASMA PEN;
  2. numarul de sedinte necesare pentru fiecare persoana care iti va trece pragul salonului;
  3. tehnici de reducere a timpului de lucru  cu PLASMA PEN;
  4. descrierea unei sedinte de tratament PLASMA PEN;
  5. procesul de vindecare pentru tratamentul cu PLASMA PEN;
  6. zonele corpului unde se poate aplica tratamentul cu PLASMA PEN;
  7. grupa de varsta la care se recomanda tratamentul cu PLASMA PEN;
  8. cat timp este interzisa expunerea la soare dupa PLASMA PEN?;
  9. justificarea pretului tratamentului cu PLASMA PEN;
  10. ce alte proceduri ar mai trebui efectuate de catre specialist dupa aplicarea tratamentului etc.

Verifica detalii despre curs si pe Facebook – unde avem si o comunitate foarte faina.

Oferta – cu 30 zile inainte de deschiderea cursului beneficiazi de 12% reducere!! Suna acum la 0749 150297 sa-ti rezervi locul.

Oferta – cu 7 zile inainte de deschiderea cursului beneficiazi de 7 % reducere!!

Suna acum la 0749 150297 sau www.scsbacau.ro/acte-necesare si pastreaza-ti locul.

 

Programul seminarului este urmatorul:

9:30 – Look & Learn – Demonstratie , cu predare si sesiune de intrebari si raspunsuri

11:30 – Pauza

12:00 – Workshop – Aplicare tratament Plasma Pen de catre fiecare cursant pe modele umane – Fiecare participant/a va beneficia de atentia Madaliniei pentru intrebarile referitoare la aplicarea tratamentului cu PLASMA PEN in timp real

15:00 – Inmanare diplome

Modalitati de inscriere:

Dacă nu va decideti pe loc si va inscrieti între 29 de zile și 7 zile înainte de începerea workshopului beneficiați de o reducere de 7%.

Construieste frumos pentru tine anul 2022!

In tehnologia cu PLASMA PEN este prezent si un principiu fizic simplu si binecunoscut, care e cam asa: Materia isi schimba starea la furnizarea de energie: solidele devin lichide, iar lichidele devin gazoase. Daca este furnizata si mai multa energie unui gaz, acesta este ionizat si trece in starea de plasma bogata în energie, a patra stare a materiei.

Limitam locurile la 10 persoane pentru a ne asigura ca fiecare cursant are parte de toata atentia necesara pentru a intelege toata procedura de aplicare a tratamentului cu Plasma Pen in ziua seminarului.

O SUPER VESTE vine legata si de CAZARE – in cazul in care nu esti din Bacau si vrei sa participi la seminar si ai nevoie de cazare putem sa te ajutam sa obtii preturi reduse la anumite pensiuni din Bacau.

Poti sa completezi cererea de inscriere acum pe site-ul nostru www.scsbacau.ro sau sa suni la  0749 150 297 pentru orice detalii.

Mai mult decat atat poti afla mai multe despre oferta noastra de cursuri daca accesati link-ul de mai jos: https://scsbacau.ro/.

Te-ar mai putea interesa următoarele cursuri de înfrumusețare:

Curs Cosmetică Epilare

Curs Cosmetician Tratamente

Curs Masaj

-Curs Machiaj

-Curs Pedichiură-Manichiură

Curs Extensii Fene Fir cu Fir 1D

Curs Extensii Gene 2D, 3D & more

Perfecționare Maseur – Masaj cu roci vulcanice

Curs Frizer

Curs Unghii Gel

Curs Extensii Păr

Le mulțumim pentru că ne-au ales tuturor absolvenților noștri din România: Bacău, Roman, Onești, Moinești, Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Bârlad, Vaslui, Suceava, Dorohoi, Botoșani, Adjud, Covasna, Focșani, Comănești, Brăila, Buzău, Galați!

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...