fbpx

Cursuri acreditate UE

Curs Acreditat Cosmetică – Epilare

Curs Acreditat Cosmetică – Epilare

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Curs cosmetică – 3 luni – Acreditat UE – Bacău

Descoperă secretele unei epilări reușite și devino cosmeticiană de succes, având posibilitatea de a lucra de oriunde, inclusiv de la propriul tău salon – participand la cursul acreditat de cosmetică.

Timp de 3 luni, vei învăța de la un lector care lucrează în domeniu și are numeroase cliente fidele. De la tehnici care transformă procesul de epilare într-un moment de relaxare pentru cliente, vei învăța tehnici de persistență a rezultatului, iar la final obtii certificat acreditat UE.

Înscrie-te și devino cosmetician de top! La finalul cursului, vei fi stăpână pe tehnicile necesare realizării procedurilor cosmetice de succes, asta însemnând că vei putea lucra chiar de a doua zi.

S-au declarat super mulțumite cele peste 250 de absolvente ale cursului de până acum. Cel mai mult le-a plăcut faptul că au exersat pe modele, că au avut mereu instrumentele necesare la îndemână și că lectorul le-a explicat îndeaproape cum se execută tehnicile care asigură un rezultat reușit și corect din punct de vedere igienic. Deoarece păstrăm legătura cu absolventele cursului, cele mai multe dintre ele ne-au spus că s-au angajat imediat la salon, ocupând funcția de cosmetician. Câteva dintre ele au progresat atât de mult încât au devenit lectori!

Găsești detalii și pe evenimentul de pe Facebook – Curs acreditat cosmeticăBacău.

Ce câștigi dacă participi la acest curs?

  • Vei obține diplomă acreditată UE și vei avea ocupația legală de cosmetician, reușind să lucrezi de oriunde vrei și transmițând încredere clientelor tale;
  • Descoperi 3 tehnici care facilitează procesul de epilare pentru cliente, atât din punct de vedere al durerii, cât și al persistenței;
  • Faci practică pe modele uman cu produse de calitate înaltă într-o sală ca la salon, pentru a te putea acomoda pe viitor cu atmosfera;
  • Înveți 3 reguli de igienă necesare înaintea și după efectuarea procedurilor cosmetice pentru a asigura sănătatea clientelor tale;
  • Vei stăpâni 2 trucuri care cresc persistența procedurii de epilare, indiferent de folicul.

Ce pierzi dacă nu participi la acest curs?

  • Pierzi șansa de a învăța de la un lector cu experiență în domeniu care se ocupă îndeaproape de tine pentru ca tu să înțelegi pe deplin;
  • Pierzi cursul cu cel mai bun preț și cu materiale, modele și produse disponibile pentru tine;
  • Pierzi cursul care te învață cele 5 greșeli frecvente din cosmetică și cum să le eviți.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere – Curs Cosmetician Epilare.

În medie, cursurile de cosmetică de acest nivel costă de la 1500 lei în sus. Pentru că vrem să fim accesibili pentru tine, poți plăți în 3 rate de câte 398 lei fiecare acest curs cosmetică. Ai incluse toate instrumentele și produsele necesare, cât și modelele, pentru a învăța practic 90% și a rămâne cu informații utile care chiar te vor ajuta când vei începe să lucrezi.

Deoarece limităm numărul de cursante, lectorul observă îndeaproape progresul fiecăruia și este mereu acolo disponibil pentru a te îndruma.

Înscrie-te cu cel puțin 30 de zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 12%!

Sau te poți înscrie cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 7%.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere.

Sună acum la 0749 150 297 pentru alte detalii. Grăbește-te, au mai rămas doar 3 locuri!

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți detalii despre curs, alte cursuri asemănătoare și evenimente: Școala Comercială și de Servicii – Beauty Classes.

La finalul acestui curs de cosmetică, vei fi dobândit următoarele competențe profesionale:

  • executarea epilatului;
  • igienizarea locului de muncă.

Te-ar mai putea interesa următoarele cursuri de înfrumusețare:

Curs Cosmetică Tratamente

Curs Masaj

-Curs Machiaj

Curs PlasmaPen

-Curs Pedichiură-Manichiură

Curs Extensii Fene Fir cu Fir 1D

Curs Extensii Gene 2D, 3D & more

Curs Microblading

Perfecționare Maseur – Masaj cu roci vulcanice

Curs Frizer

Curs Unghii Gel

Curs Extensii Păr

Le mulțumim pentru că ne-au ales tuturor absolvenților noștri din România: Bacău, Roman, Onești, Moinești, Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Bârlad, Vaslui, Suceava, Dorohoi, Botoșani, Adjud, Covasna, Focșani, Comănești, Brăila, Buzău, Galați!

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...