fbpx

Cursuri acreditate UE

Curs Acreditat Cosmetică Tratamente – Iași

Curs Acreditat Cosmetică Tratamente – Iași

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Curs acreditat cosmetică – Tratamente– Iași

Descoperă secretele unui tratament reușit și devino o cosmeticiană de succes, având posibilitatea de a lucra de oriunde, inclusiv de la propriul tău salon!

Timp de 3 luni, vei învăța de la un lector care lucrează în domeniu și are numeroase cliente fidele. Vei învăța cele mai cerute tratamente cosmetice și vei obține, la final, certificat acreditat UE.

Înscrie-te și devino cosmetician de top! La finalul cursului, vei fi stăpână pe tehnicile necesare realizării procedurilor cosmetice de succes, asta însemnând că vei putea lucra chiar de a doua zi.

S-au declarat super mulțumite cele peste 250 de absolvente ale cursului de până acum. Cel mai mult le-a plăcut faptul că au exersat pe modele, că au avut mereu instrumentele necesare la îndemână și că lectorul le-a explicat îndeaproape cum se execută tehnicile care asigură un rezultat reușit și corect din punct de vedere igienic. Deoarece păstrăm legătura cu absolventele cursului, cele mai multe dintre ele ne-au spus că s-au angajat imediat la salon, ocupând funcția de cosmetician. Câteva dintre ele au progresat atât de mult încât au devenit lectori!

Găsești detalii și pe evenimentul de pe Facebook – Curs acreditat cosmetică – 3 luni – Iași.

Ce câștigi dacă participi la acest curs?

  • Vei obține diplomă acreditată UE și vei avea ocupația legală de cosmetician, reușind să lucrezi de oriunde vrei și transmițând încredere clientelor tale;
  • Înveți 3 metode de a descoperi tipul necesar de tratament pentru clientele tale
  • Faci practică pe model cu produse de calitate înaltă într-o sală ca la salon, pentru a te putea acomoda pe viitor cu atmosfera;
  • Înveți 3 reguli de igienă necesare înaintea și după efectuarea procedurilor cosmetice pentru a asigura sănătatea clientelor tale;
  • Vei stăpâni 2 tipuri de tratamente cosmetice care se potrivesc oricărui ten și care oferă vizibil un aspect impecabil.

Ce pierzi dacă nu participi la curs?

  • Pierzi șansa de a învăța de la un lector cu experiență în domeniu care se ocupă îndeaproape de tine pentru ca tu să înțelegi;
  • Pierzi cursul cu cel mai bun preț și cu materiale, modele și produse disponibile pentru tine;
  • Pierzi cursul care te învață cele 5 greșeli frecvente din cosmetică și cum să le eviți.

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere.

În medie, cursurile de cosmetică de acest nivel costă de la 1500 lei în sus. Pentru că vrem să fim accesibili pentru tine, poți plăți în 3 rate de câte 398 lei fiecare. Ai incluse toate instrumentele și produsele necesare, cât și modelele, pentru a învăța practic 90% și a rămâne cu informații utile care chiar te vor ajuta când vei începe să lucrezi. 

Deoarece limităm numărul de cursante, lectorul observă îndeaproape progresul fiecăruia și este mereu acolo disponibil pentru a te îndruma. 

Înscrie-te cu cel puțin 30 de zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 12% 

Sau te poți înscrie cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea cursului și beneficiezi de reducere de 7%. 

Te poți înscrie aici – Cerere de înscriere. 

Sună acum la 0749 150 297 pentru alte detalii.  Grăbește-te, au mai rămas doar 3 locuri! 

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți detalii despre curs, alte cursuri asemănătoare și evenimente: Școala Comercială Iași.

La finalul cursului, vei fi dobândit următoarele competențe profesionale: 

  • executarea tratamentului cosmetic; 
  • igienizarea locului de muncă. 

[shareaholic app="share_buttons" id=""]

?
Loading...