fbpx

Cursuri acreditate UE

Seminar Powder Brows

Seminar Powder Brows

Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau
Cursuri Scoala Comerciala si de Servicii Bacau

Cu siguranță vă întrebați cum să transformați sprâncenele în opere de artă! La cursul nostru, “Powder Brows”, veți descoperi toate tehnicile și procedurile esențiale pentru a obține un aspect natural și frumos al sprâncenelor. Haide să aflăm mai multe despre această experiență captivantă!

Ce este “Powder Brows”? “Powder Brows” este o tehnică de machiaj semipermanent care se concentrează pe obținerea unor sprâncene perfect definite și pline de profunzime. Această tehnică implică aplicarea atentă a pigmentului pentru a crea un efect de umplere și plenitudine în sprâncene, oferindu-le un aspect natural și impecabil.

Sunteți preocupată de siguranța pielii și posibile alergii? Nicio grijă! La acest curs învățați și cele trei tehnici esențiale pentru a preveni orice reacții adverse. Siguranța și confortul clienților sunt întotdeauna prioritare în arta noastră.

Ce învățați la seminarul nostru? La seminarul nostru Powder Brows, obțineți cunoștințele necesare pentru a excela în această tehnică, inclusiv:

 1. Teoria structurii sprâncenelor și cei 5 factori care influențează aspectul acestora.
 2. Echipamentul și materialele necesare pentru a obține rezultate optime, împreună cu sfaturi pentru a economisi timp și resurse.
 3. Cei 3 pași esențiali pentru aplicarea tratamentului “Powder Brows”.
 4. Toate elementele de siguranță și igienă pentru a oferi servicii profesionale și de încredere.
 5. Întreținerea sprâncenelor cu aspect natural și îngrijit.

Pregătiți-vă să deveniți o expertă în “Powder Brows”! Cu acest curs vă dezvoltați rapid și eficient abilitățile necesare pentru a efectua proceduri de “Powder Brows” cu rezultate care vor satisface cele mai înalte standarde. Vă invităm să profitați de promoțiile noastre, completând cererea de înscriere chiar acum și să începeți călătoria către transformarea sprâncenelor în adevărate opere de artă!

Lectorul tău este Adriana Munteanu – trainer cu experiență în domeniu, pentru care absolventele păstrează în suflet și azi un sentiment unic și cu care au dezvoltat o relație de durată!

Detalii despre organizare, lector, recenzii și multe altele, găsești și pe pagina noastră de Facebook.

Sună chiar acum la 0749150297 și rezervă-ți locul!

La finalul cursului, vei fi dobândit următoarele competențe profesionale: 

 1. Comunicarea interpersonală 
 2. Aplicarea normelor de Protecția Muncii și PSI
 3. Aplicarea normelor igienico-sanitare la locul de muncă 
 4. Planificarea activităților zilnice 
 5. Menținerea relațiilor cu clienții 
 6. Dezvoltarea profesională 
 7. Promovarea produselor și serviciilor 
 8. Gestionarea resurselor materiale 
 9. Modificarea caracteristicilor sprâncenelor

Te-ar mai putea interesa următoarele cursuri de înfrumusețare:

Le mulțumim pentru că ne-au ales, tuturor absolvenților noștri din România: Bacău, Roman, Onești, Moinești, Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Bârlad, Vaslui, Suceava, Dorohoi, Botoșani, Adjud, Covasna, Focșani, Comănești, Brăila, Buzău, Galați!

[shareaholic app="share_buttons" id=""]
?
Loading...